Brandwerende archiefkasten online kopen

Stalen en veilige brandwerende archiefkasten

De brandkasten van KickOffice zijn gemaakt van staal. Hierdoor kunt u uw bestanden en documenten veilig opbergen. De stalen kasten zijn voorzien van een kras vaste epoxylaag en dit zorgt ervoor dat uw brandkasten minder snel krassen. De brandvertragende archiefkasten zijn extra goed beveiligd bij een eventuele brand. Doordat de brandkasten voorzien zijn van de speciale thermische isolatielaag (DIN 4102), is de inhoud van de kast gedurende een half uur beschermd. U heeft de keuze uit verschillende kleuren.

Archiefkasten brandwerend en brandvertragend

De brandkasten zorgen ervoor dat uw documenten en bestanden bewaard blijven als er brand uitbreekt. Maar bij KickOffice kunt u ook archiefkasten kopen. Het grote verschil tussen een brandkast en een archiefkast is dat de archiefkasten geen brandwerende laag hebben. Tevens zijn de archiefkasten goedkoper dan brandkasten.

Goedkope brandwerende archiefkasten online kopen

De brandkasten van KickOffice worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Ondanks de goede prijs voldoen deze goedkope brandkasten aan de hoge kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar een goedkope brandkast, dan bestelt u deze bij KickOffice. KickOffice is niet alleen een leverancier van brandkasten, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van afsluitbare kasten, vergaderstoelen, lockerkasten en hoekbureaus. Op KickOffice kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw werkplek of locatie mee in te richten.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »