Inofec A3 Ladekast 13 laden
SNEL BESTELLEN
A3 Ladekast 13 laden
Perfecte kast voor uw A3 papier. De A3 ladekast heeft de volgende afmetingen: 53bx43dx93h en is voorzien van 13 laden. De ladekast is te koop in de kleuren zwart en grijs.
Inofec A4 Ladekast 18 laden
SNEL BESTELLEN
A4 Ladekast 18 laden
Deze A4 ladekast is 30 cm breed x 40 cm diep x 105 cm hoog. De kast is uitgevoerd met 18 laden met etikettenhouder. Alleen te bestellen in de kleuren zwart, aluminium en grijs.
Inofec A1 Ladekast 6 laden
SNEL BESTELLEN
A1 Ladekast 6 laden
De A1 ladekast heeft de volgende afmetingen: 113bx83dx61h. De kast is voorzien van 6 lades voor uw A1 papier. Alleen te bestellen in de kleur grijs.
Inofec Dossierkast 2 laden
SNEL BESTELLEN
Dossierkast 2 laden
Deze dossierkast is voorzien van 2 laden. De kast is te bestellen in de kleuren zwart, grijs, wit en aluminium. Voorzien van anti-kantelsysteem en telescopische geleiders.
Inofec Dossierkast 4 laden
SNEL BESTELLEN
Dossierkast 4 laden
De dossierkast met 4 laden is 47cm breed x 62cm diep x 132cm hoog. Deze hoge dossierkast is leverbaar in de kleuren grijs, wit, zwart en aluminium. De lades zijn uitgevoerd met een anti-kantelsysteem en telescopische geleiding.
Inofec A0 Ladekast 6 laden
SNEL BESTELLEN
A0 Ladekast 6 laden
Deze grote A0 ladekast is 140 cm breed x 95 cm diep x 61 cm hoog. De kast is voorzien van 6 lades met etikettenhouders. Alleen te bestellen in de kleur grijs.
Inofec Dossierkast 3 laden
SNEL BESTELLEN
Dossierkast 3 laden
De dossierkast 3 laden is 47cm breed x 62cm diep x 101cm hoog. Leverbaar in de kleuren zwart, grijs, wit en aluminium. Lades zijn voorzien van telescopische geleiding en anti-kantelsysteem.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Ladekasten goedkoop online kopen

Ladekasten voor ieder papierformaat

In de webshop hebben wij 4 verschillende kasten voor 4 verschillende papierformaten. Wij hebben speciale kasten voor a4, a3, a1 en a0 papier. De kasten voor a4 en a3 papier zijn ook in meerdere kleuren te bestellen. De a4 kast is namelijk in de kleuren aluminium, grijs en zwart te bestellen. De a3 kasten zijn te koop in de kleuren zwart en grijs. De a1 en a0 ladekast is alleen in de kleur grijs te koop. Alle ladenkasten zijn gemaakt van staal. Ieder lade is ook voorzien van een etikettenhouder. Zo kunt u per lade aangeven wat de inhoud is.

Ladekasten snel geleverd

De ladekasten worden kant-en-klaar binnen 5 werkdagen bij u geleverd. De kasten worden achter de eerste deur geleverd. De a1 en a0 kasten zijn vrij zwaar. Wanneer u één van deze kast bestelt, houdt er dan rekening mee dat u deze kast met enkele mensen moet optillen om op de juiste plek te zetten. Deze ladekasten zijn eenvoudig online te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste ladenkast te kiezen en uw gegevens achter te laten. Wij zorgen er dan voor dat uw dossierkast in maximaal 5 werkdagen bij u wordt geleverd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »