Kantinetafel 140b x 140d
SNEL BESTELLEN
Kantinetafel 140b x 140d
De kantinetafel 140b x 140d is uitgevoerd met een stalen frame en een houten topblad. Het houten topblad is afgewerkt met een melamine toplaag en een pvc stootrand.
Sale
Arbo vergadertafel Smart 140bx140d
SNEL BESTELLEN
Arbo vergadertafel Smart 140bx140d
De Arbo vergadertafel Smart 140b x 140d voldoet aan de NEN 2449 en NPR 1813 en is van 62-85 cm in hoogte instelbaar. De vergadertafel heeft een “zwevend” blad. Leverbaar in 3 kleuren, namelijk in wit, midgrijs en midgrijs/grijs eiken. Levering ongemonteer
€349,00 €249,00
(€301,29 Incl. btw)
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Vergadertafels goedkoop online kopen

Vergadertafels in diverse afmetingen en kleuren

Omdat iedere vergaderkamer andere afmetingen heeft, zijn de vergadertafels ook in meerdere afmetingen te bestellen. Wanneer je van plan bent om jouw vergaderruimte van nieuw vergadermeubilair te voorzien, is het van belang te bepalen wat de capaciteit is. Hoeveel mensen kunnen er maximaal in een vergaderruimte? Wanneer je dit weet, kun je bepalen hoe groot de opstelling dient te zijn. Wordt het een rechte vergadertafel of moet de tafel juist rond zijn? In onze webshop vind je vergadertafels die rechthoekig of vierkant zijn. Daarnaast is iedere vergadertafel in diverse kleuren te bestellen, waaronder wit, grijs en zwart. KickOffice.nl is gespecialiseerd in betaalbaar kantoormeubilair met een snelle levering. Deze goedkope vergadertafels worden in maximaal 5 werkdagen bij je geleverd.

Vergadertafels voor jouw vergaderkamer

Zodra je weet hoeveel personen plaats kunnen nemen in jouw vergaderruimte, is het tijd om te bepalen welk meubilair er benodigd is. Als we het aantal zitplaatsen weten, kunnen we bepalen welke vergaderstoelen er nodig zijn. Vervolgens wordt er bepaald welke vergadertafel hier het beste bij past. De tafels zijn leverbaar in diverse vormen, dus bekijk vooraf goed welke opstelling het beste in jouw vergaderkamer past. De vergaderstoelen en de vergadertafels zijn het basismeubilair. De vergaderruimte wordt verder vaak gemeubileerd met presentatiemateriaal, zoals een beamer, smartboard of whiteboard. Verder kun je de ruimte aankleden met kunstplanten of kantoorkasten.

Vergadertafels voor verschillende opstellingen

Momenteel leveren wij alleen vergadertafels die vierkant of rechthoekig zijn. De grootste vergadertafel biedt plaats aan 8 personen. Maar als je meer personen aan een tafel wilt hebben, dan is het mogelijk om de tafels tegen elkaar te plaatsen. Zo kun je meerdere tafels naast elkaar plaatsen. Je kunt ook een u-vorm maken. Hiervoor hebben wij ook bureaus met een trapezium uitvoering. Hierdoor kun je mooie hoeken maken zonder het verlies van zitplaatsen.

Vergadertafel kopen

Het kopen van een nieuwe vergadertafel gaat vrij eenvoudig. In de webshop kun je kiezen welke tafel je wilt bestellen. Iedere tafel is te bestellen in meerdere kleuren. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, word je order ingepland en kunt je de levering van de vergadertafels in maximaal 5 werkdagen verwachten. Van te voren word je nog op de hoogte gebracht op welke dag de tafels worden geleverd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »