Sale
Rechthoekige Tafel
SNEL BESTELLEN
Rechthoekige Tafel
Deze rechthoekige tafel is uitgevoerd met een vierkante stalen buisframe en stelvoeten. De hoogte van de tafel is 75 cm. Het 25 mm dikke blad is voorzien van een melamine toplaag en een pvc stootrand. Leverbaar in diverse kleurencombinaties.
€109,00 €89,00
(€107,69 Incl. btw)
Sale
Bureautafel uitverkoop
SNEL BESTELLEN
Bureautafel uitverkoop
Deze rechthoekige bureautafel is uitgevoerd met een vierkante stalen buisframe en stelvoeten. De hoogte van de tafel is 75 cm. Het 25 mm dikke blad is voorzien van een melamine toplaag en een pvc stootrand. Leverbaar in Grijs en Mid-Grijs!
€119,00 €89,00
(€107,69 Incl. btw)
Sale
Tafel 140b x 140d
SNEL BESTELLEN
Tafel 140b x 140d
Deze vergadertafel of kantinetafel 140b x 140d is uitgevoerd met een stalen frame en een houten topblad. Het houten topblad is afgewerkt met een melamine toplaag en een pvc stootrand.
€265,00 €229,00
(€277,09 Incl. btw)
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Vergadertafels goedkoop online kopen

Vergadertafels in diverse afmetingen en kleuren

Omdat iedere vergaderkamer andere afmetingen heeft, zijn de vergadertafels ook in meerdere afmetingen te bestellen. Wanneer u van plan bent om uw vergaderruimte van nieuw vergadermeubilair te voorzien, is het van belang te bepalen wat de capaciteit is. Hoeveel mensen kunnen er maximaal in een vergaderruimte? Wanneer u dit weet, kunt u bepalen hoe groot de opstelling dient te zijn. Wordt het een rechte vergadertafel of moet de tafel juist rond zijn? Bij KickOffice vindt u vergadertafels die rechthoekig of vierkant zijn. Daarnaast is iedere vergadertafel in diverse kleuren te bestellen, bijvoorbeeld wit, grijs en zwart. KickOffice is gespecialiseerd in betaalbaar kantoormeubilair met een snelle levering. Deze goedkope vergadertafels worden snel bij u geleverd.

Vergadertafels voor uw vergaderkamer

Zodra u weet hoeveel personen plaats kunnen nemen in uw vergaderruimte, is het tijd om te bepalen welk meubilair er nodig is. Als we het aantal zitplaatsen weten, kunnen we bepalen welke vergaderstoelen er nodig zijn. Vervolgens wordt er bepaald welke vergadertafel hier het beste bij past. De tafels zijn leverbaar in diverse vormen, dus bekijk vooraf goed welke opstelling het beste in uw vergaderkamer past. De vergaderstoelen en de vergadertafels zijn het basismeubilair. De vergaderruimte wordt verder vaak gemeubileerd met presentatiemateriaal, zoals een beamer, smartboard of whiteboard. Verder kunt u de ruimte aankleden met planten of kantoorkasten.

Vergadertafels voor verschillende opstellingen

Wij leveren vergadertafels in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld vierkant of rechthoekig. De grootste vergadertafel biedt plaats aan 8 personen. Maar als u meer personen aan een tafel wilt hebben, dan is het mogelijk om de tafels tegen elkaar te plaatsen. U kunt ook een u-vorm maken. Hiervoor hebben wij ook bureaus met een trapezium uitvoering. Hierdoor kunt u mooie hoeken maken, met voldoende zit- & werkruimte, zonder het verlies van zitplaatsen.

Vergadertafel kopen

Het kopen van een nieuwe vergadertafel gaat vrij eenvoudig. Bij KickOffice kunt u kiezen welke tafel u wilt bestellen. Iedere tafel is te bestellen in meerdere kleuren. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt u order ingepland en kunt u de levering van de vergadertafels snel verwachten. Van te voren wordt u nog op de hoogte gebracht op welke dag de tafels worden geleverd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »