Hoekbureau Wing links
SNEL BESTELLEN
Hoekbureau Wing links
Het hoekbureau Wing links is ideaal om een ruime werkplek mee te creëren. Het bureaublad heeft een dikte van 2,5cm en is uitgevoerd met een melamine toplaag met PVC stootrand. De poten zijn voorzien van een krasvrije epoxylaag.
Computerbureau
SNEL BESTELLEN
Computerbureau
Het computerbureau is zeer geschikt voor werknemers die veel ruimte nodig hebben. Onder het bureau is er voldoende ruimte om een ladeblok te plaatsen.
Hoekbureau Wing rechts
SNEL BESTELLEN
Hoekbureau Wing rechts
Dit hoekbureau Wing rechts is ideaal om een ruime werkplek mee te creëren. Het bureaublad heeft een dikte van 2,5cm en is uitgevoerd met een melamine toplaag met PVC stootrand. De poten zijn voorzien van een krasvrije epoxylaag.
Arbo hoekbureau Smart 180bx180d
SNEL BESTELLEN
Arbo hoekbureau Smart 180bx180d
Het Arbo hoekbureau Smart 180b x 180d voldoet aan de NEN 2449 en NPR 1813 norm en is van 62-85 cm in hoogte instelbaar. Het bureau heeft een 'zwevend' blad. Leverbaar in 3 kleuren, namelijk in wit, midgrijs en midgrijs / grijs eiken.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Hoekbureaus goedkoop online kopen

Meer werkruimte dankzij een hoekbureau

Een standaard bureautafel is 160 of 180cm breed en ongeveer 80cm diep. Dit is in veel situaties een uitstekende maat. Maar voor sommige beroepen is dit niet voldoende en is er bijvoorbeeld extra ruimte nodig voor meerdere beeldschermen. Voor deze beroepen zijn de hoekbureaus een uitstekende oplossing. Doordat de bureaus een hoek hebben, kun je op het ene gedeelte van het bureau je beeldscherm plaatsen en op het andere gedeelte al je papieren. Zo kun je makkelijk switchen tussen jouw werkzaamheden. Wil je ook een Arbo werkplek hebben, dan kun je bij ons ook terecht voor een Arbo hoekbureau. Dit hoekbureau is in verschillende hoogtes in te stellen.

Verschillende afmetingen en uitvoeringen hoekbureaus

Net zoals bij de standaard buro’s zijn de hoekburo’s ook in meerdere afmetingen en uitvoeringen te bestellen. Het goedkoopste hoekbureau is het hoekbureau Wing. Dit bureau is leverbaar met een wing aan de linker- of rechterkant. Deze wing geeft je in de diepte ongeveer 20cm extra ruimte. Daarnaast hebben we ook bureaus met een aanbouwtafel. Dit betekent dat er een extra tafel aan de rechthoekige tafel wordt gekoppeld. We hebben voor jou al enkele samenstellingen gemaakt. Zo hebben we een hoekbureau van 200cm breed en heb je de keuze uit 200cm diep of 240cm diep. We hebben voor jou ook een hoekbureau dat aan de laatste Arbo normering voldoet.

Werkplek inrichten met een hoekbureau

Een werkplek bestaat uit verschillende kantoormeubelen, waaronder een hoekbureau. Om jouw werkplek verder samen te stellen, heb je ook een bureaustoel nodig. Wij hebben enkele goedkope bureaustoelen in de webshop staan. Dit varieert van een standaard bureaustoel die alleen in de hoogte te verstellen is tot en met een Arbo goedgekeurde bureaustoel. Om jouw werkplek verder in te richten, kun je kiezen voor een ladeblok of kantoorkast. KickOffice.nl kan deze meubelen allemaal leveren en dat voor een aantrekkelijk scherpe prijs.

Goedkope hoekbureaus koop je online

Een goed hoekbureau is een vereiste voor een prettige werkplek. De hoekbureaus die KickOffice.nl aanbiedt, zijn ook zeer goedkoop. In de webshop van KickOffice.nl zijn de bureaus met een hoek in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Het is heel eenvoudig om jouw hoekbureau online te bestellen bij KickOffice.nl. De hoekbureaus worden tegen een voordelige prijs aangeboden. Deze goedkope hoekbureaus doe je voor een zeer lage prijs kopen in de online webshop.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »