Lockerkast Premium 5-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 5-deurs
De lockerkast Premium 5-deurs van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
Lockerkast Standaard 15-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Standaard 15-deurs
De 15-deurs lockerkast Standaard van INOFEC is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
Lockerkast Premium 10-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 10-deurs
De 10-deurs lockerkast Premium van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Lockerkasten goedkoop online kopen

Lockerkasten in diverse uitvoeringen kopen

De lockerkasten zijn in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar. Je hebt de keuze uit een 5-, 10- of 15-deurs lockerkast. De lockers in deze kasten zijn zeer geschikt om persoonlijke bezittingen in te bewaren. De lockerkasten zijn alleen te bestellen in de kleur grijs met antraciet. Elke lockerkast is gemaakt van zeer sterk staal. Voor goedkope, maar kwalitatief goede lockerkasten ga je naar de online webwinkel van KickOffice.nl. 

Lockers voor diverse doeleinden

De lockerkasten worden ook wel lockers genoemd. Deze lockers kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt een lockerkast gebruiken voor jouw personeel, zodat zij hierin hun persoonlijke bezittingen kunnen bewaren. De lockers worden ook gebruikt als kluisjes op scholen. De leerlingen kunnen hier hun boeken in bewaren. Het is mogelijk om meerdere lockerkasten naast elkaar te plaatsen.

Goedkope schoolkluisjes

De lockerkasten zijn ook zeer geschikt om als schoolkluisjes te gebruiken. De kluisjes zijn zeer geschikt voor de leerlingen die deze kluisjes kunnen gebruiken om hun boeken in te bewaren. De kluisjes zijn gemaakt van staal en kunnen dan ook prima tegen een stootje. Goedkope schoolkluisjes koop je online in de webshop van KickOffice.nl.

Goedkope lockerkast online kopen

Wanneer je op zoek bent naar goedkope lockerkasten, dan koop je deze bij KickOffice.nl. Je hebt namelijk al een nieuwe lockerkast vanaf € 119,-. Deze goedkope lockerkasten worden binnen 5 werkdagen bij je op kantoor geleverd. Je kunt ook de schoolkluisjes afhalen in ons magazijn.

Overige kantoormeubelen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van diverse lockerkasten, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van kantoorkastenkantoorstoelenreceptiebalies en bureaustoelen. Op KickOffice.nl kun je alle meubels vinden die je nodig hebt om jouw kantoorpand in te richten.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »