Arbo Bureaustoel Exclusive
SNEL BESTELLEN
Arbo Bureaustoel Exclusive
Deze bureaustoel Exclusive voldoet aan de Arbo norm EN-1335. De hoogte, zitdiepte, rug en armleggers zijn verstelbaar. De rug en de zitting zijn gestoffeerd. De bureaustoel Exclusive is te bestellen in 4 kleuren.
ARBO Bureaustoel Promo
SNEL BESTELLEN
ARBO Bureaustoel Promo
De stijlvolle Arbo bureaustoel Promo is uitgerust met een degelijke zwarte kunststof kruisvoet en verstelbare armleggers en is in diverse kleuren leverbaar. De rug en zitting van de bureaustoel zijn verstelbaar.
Bureaustoel Budget
SNEL BESTELLEN
Bureaustoel Budget
De bureaustoel Budget is een moderne stoel die is uitgevoerd met een zwarte kunststof kruisvoet. U kunt de bureaustoel op verschillende hoogtes instellen. De rugleuning is door middel van tegendrukregeling kantelbaar. De bijgeleverde armleggers zijn teven
Arbo Bureaustoel Deluxe Net
SNEL BESTELLEN
Arbo Bureaustoel Deluxe Net
De Arbo bureaustoel Deluxe Net voldoet aan de NEN EN 1335 Arbo norm. Leverbaar in zwart.
Arbo Bureaustoel Pro
SNEL BESTELLEN
Arbo Bureaustoel Pro
De bureaustoel Pro is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN-EN 1335. De bureaustoel Pro is traploos in hoogte te verstellen door middel van een gasveer. Ook de zithoek en de armleggers zijn apart verstelbaar. Dit alles maakt de bureaustoel Pr
Bureaustoel Novi
SNEL BESTELLEN
Bureaustoel Novi
De bureaustoel Novi is voorzien van zwart gestoffeerde bekleding. De armleggers en de hoogte van de stoel zijn verstelbaar. De bureaustoel Novi is voorzien van een 5-poots onderstel.
Bureaustoel Premium
SNEL BESTELLEN
Bureaustoel Premium
De bureaustoel Premium is voorzien van een chromen kruisvoet. De zitting, rug en armleggers zijn verstelbaar. Alleen leverbaar in de kleur zwart. De bureaustoel wordt in verschillende onderdelen geleverd en dient u nog zelf te monteren.
Arbo Bureaustoel Reno
SNEL BESTELLEN
Arbo Bureaustoel Reno
De bureaustoel Reno voldoet aan de Arbo norm EN-1335. U kunt onder meer de zithoogte, rughoogte en armleggers verstellen. Tevens is de bureaustoel voorzien van synchroonmechaniek en gewichtsafhankelijke instelling. Leverbaar in de kleur zwart.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bureaustoelen goedkoop online kopen

Bureaustoel belangrijk voor uw gezondheid

Bureaustoelen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Veel mensen werken 8 uur per dag op een stoel, een goede houding en ondersteuning is dan van zeer groot belang. Wanneer de houding goed is, zal ook het aantal klachten gaan dalen. Vandaar dat er ook bureaustoelen zijn die voldoen aan een Arbo normering. Een Arbo normering geeft aan dat de stoel op verschillende plekken is in te stellen. De hoogte is bijvoorbeeld instelbaar, maar ook de zitdiepte en de rug. Wanneer u de bureaustoel gaat instellen, moet u een kniehoek van 90 graden hebben en ook uw onderrug moet een hoek van 90 graden hebben. Verder moet de bovenkant van uw beeldscherm zich op dezelfde hoogte bevinden als uw ogen. Zo zorgt u ervoor dat u niet naar beneden hoeft te kijken en dus geen nekklachten krijgt. Werkt u met een laptop, dan kunt u door middel van een laptopstandaard uw laptop op een gezonde hoogte instellen. Een nieuwe bureaustoel kopen heeft u al binnen een paar stappen gedaan.

Arbo bureaustoel

Werkt u meer dan 4 uur per dag op een bureaustoel, dan moet u een stoel hebben die voldoet aan de Arbo norm. De Arbo norm hiervoor is de NEN-EN 1335. In onze webshop hebben wij ook stoelen die voldoen aan deze Arbo norm, zoals de Exclusive. Bij de Arbo bureaustoel Exclusive is het mogelijk om onder andere de armleggers en de zitting in hoogte te verstellen. Om aan de Arbo norm te voldoen, is ook de zitdiepte en de rug in te stellen. Deze bureaustoel is dus ook perfect wanneer u flexwerken toepast binnen uw bedrijf. Uw werknemers kunnen de stoel dan makkelijk instellen naar de gewenste houding.

Directiestoelen

De directiestoel onderscheidt zich veelal door design. Maar voor design hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. De Perfo Plus bijvoorbeeld is een uitstekende directiestoel. De rug is voorzien van een netbespanning wat meteen een andere uitstraling geeft dan bijvoorbeeld de Exclusive met een dichte stoffering. Het comfort is ook belangrijk en daarom is de zitting gestoffeerd. Omdat de Perfo Plus in verschillende standen is in te stellen, kunt u een gezonde werkhouding aannemen. Daarnaast is ook de Playa een geschikte stoel voor in uw directiekamer. De Playa is enkel leverbaar in de kleur zwart en is daarom geschikt voor ieder directiekantoor.

Goedkope bureaustoelen

Zoekt u een stoel voor thuis of werkt u niet zo lang op een bureaustoel? Dan hebben wij voor u ook een aantal goedkope bureaustoelen. In vergelijking met de Arbo goedgekeurde stoelen, zijn deze stoelen ook in hoogte instelbaar, maar is bijvoorbeeld de zitdiepte niet in te stellen. In de webshop staan enkele bureaustoelen voor minder dan € 100,-. Deze draaistoelen zijn ook geschikt voor het kantoor.

Bureaustoelen kopen

Het scala aan bureaustoelen is niet uitermate groot, maar geeft u toch voldoende keuze om de stoelen onderling te vergelijken. Naast de verschillende modellen, zijn de bureaustoelen ook in diverse kleuren leverbaar. Bij KickOffice.nl kunt u ook terecht voor zwarte bureaustoelen, rode bureaustoelen, blauwe bureaustoelen en nog veel meer kleuren. Zodra u een bureaustoel gaat kopen, is het vrij eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Via een aantal stappen is de nieuwe stoel besteld. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaat het ordertraject van start. U wordt van te voren op de hoogte gebracht op welke dag u de burostoel kunt ontvangen. Onze bezorgers zullen dan uw bureaustoel komen afleveren.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »