Goedkope dossierkast kopen bij KickOffice.nl

Een goedkope dossierkast koop je bij KickOffice.nl

Een goedkope dossierkast met slot koop je online in de webshop van KickOffice.nl. Waarom kunnen wij een dossierkast goedkoop aanbieden? Dat komt omdat KickOffice.nl een echte webshop is. Veel administratieve zaken hebben we kunnen automatiseren, waardoor we kosten omlaag hebben kunnen brengen, en zo ook onze prijzen. Een andere reden wat de prijs drukt, is de levering van de dossierkasten op de begane grond achter de 1e deur. Dus zeker als je een beperkt budget hebt en je niet te veel wilt betalen, koop je je nieuwe dossierkast goedkoop online bij KickOffice.nl.

Stalen dossierkast met slot in diverse uitvoeringen

Zoek je een dossierkast laag of dossierkast klein, bestel dan de dossierkasten met 2 laden. De hoogte van deze kast is 71 cm. Je betaalt voor deze afsluitbare dossierkast 2 laden slechts € 159,- exclusief BTW. Daarnaast vind je in onze webshop ook dossierkasten met 3 laden of met 4 laden, die respectievelijk € 185,- en € 209,- ex BTW kosten. Voor al deze dossierkasten geldt dat laden voorzien zijn van een anti-kantelsysteem. Je kunt maar 1 lade tegelijk openen. Zou je meerdere lades tegelijk uit kunnen trekken, dan zou de kast zomaar naar voren kunnen vallen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Naast het aantal lades per kast kun je ook kiezen uit een 4 tal kleuren: aluminium, zwart, grijs en wit.

Dossierkast hangmappen

Ook je dossierkast hangmappen bestel je eenvoudig via de webshop van KickOffice.nl. In de dossierkasten passen zowel A4 hangmappen als folio hangmappen. Folio hangmappen zijn net een slag groter dan de A4 hangmappen. Deze hangmappen zijn per 50 stuks verpakt in een doos. Bij de hangmappen worden ruiters geleverd, zodat je per hangmap de inhoud aan kunt geven. Dit maakt het een stuk makkelijker om je juiste hangmap in de kast te vinden.

Levering dossierkasten al binnen 5 werkdagen

Alle dossierkasten binnen in ons assortiment houden wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij je nieuwe dossierkast al binnen 5 werkdagen leveren. Let wel, de levering van de dossierkasten is altijd begane grond achter de 1e deur. Dus als de kast op een etage komt te staan en je hebt geen lift, dan moet je wat extra handen inschakelen om de dossierkast naar boven te tillen. Een dossierkast laag met 2 laden kun je nog wel vrij eenvoudig alleen naar boven tillen, maar bij een kast met 3 of 4 laden kun je wel wat hulp gebruiken. Voordeel is wel dat we de prijzen extra scherp weg hebben kunnen zetten en je dus heel goedkoop nieuwe dossierkasten bij KickOffice.nl koopt.                                                         

Ook ander kantoormeubilair koop je bij KickOffice.nl

De webshop van KickOffice.nl biedt meer dan alleen dossierkasten. Ook een roldeurkast, ladeblok, postkast, Arbo bureaustoel, vergaderstoel, kantinestoel, Arbo bureau, vergadertafel, kapstok of balie koop je online in onze shop. Snel, simpel en scherp geprijsd!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »