Dossierkast 3 laden
SNEL BESTELLEN
Dossierkast 3 laden
De dossierkast 3 laden is 47cm breed x 62cm diep x 101cm hoog. Leverbaar in de kleuren zwart, grijs, wit en aluminium. Lades zijn voorzien van telescopische geleiding en anti-kantelsysteem.
Dossierkast 2 laden
SNEL BESTELLEN
Dossierkast 2 laden
Deze dossierkast is voorzien van 2 laden. De kast is te bestellen in de kleuren zwart, grijs, wit en aluminium. Voorzien van anti-kantelsysteem en telescopische geleiders.
Dossierkast 4 laden
SNEL BESTELLEN
Dossierkast 4 laden
De dossierkast met 4 laden is 47cm breed x 62cm diep x 132cm hoog. Deze hoge dossierkast is leverbaar in de kleuren grijs, wit, zwart en aluminium. De lades zijn uitgevoerd met een anti-kantelsysteem en telescopische geleiding.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Dossierkasten goedkoop online kopen

Dossierkasten

De beste kast om uw dossiers in te bewaren, is een dossierkast. In onze online webshop heeft u de keuze uit 3 varianten, namelijk kasten met 2, 3 of 4 laden. Daarnaast is iedere uitvoering ook in 3 verschillende kleuren te bestellen, namelijk in de kleuren zwart, grijs en aluminium. Per dossierlade kunt u enkele tot tientallen dossiers bewaren. Het aantal is afhankelijk van de dikte en de inhoud van uw dossiers. De lage dossierkast is slechts 71 cm hoog en kunt u dus eventueel ook onder uw bureautafel plaatsen. De 3 laden kast is 101 cm hoog en de hangmappenkast met 4 laden is 132 cm hoog.

Stalen dossierkasten met telescopische geleiding

Wij leveren gelaste dossierkasten. Dat betekent dat u de kast niet meer hoeft te monteren. Zowel de behuizing als de lades zijn gemaakt van staal. Daarnaast kunt u de lades ook op slot doen. Dankzij het anti-blokkeerssysteem kunt u maar 1 lade tegelijkertijd openen. Als dit systeem niet in de kast zou zitten en u zou alle lades opentrekken, dan kan de kast naar voren vallen. Om de lades soepel te openen en sluiten, is iedere lade voorzien van een telescopische geleiding.

Dossierkasten snel geleverd

De dossierkasten worden kant-en-klaar binnen 5 werkdagen bij u geleverd. De kast wordt achter de eerste deur geleverd. U hoeft de kast dan alleen nog naar de gewenste plaats in uw kantoor te verplaatsen. Deze hangmappenkasten zijn eenvoudig online te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste dossierkast te kiezen en uw gegevens in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat uw dossierkast in maximaal 5 werkdagen bij u wordt geleverd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »