Brandwerende archiefkasten online kopen

Stalen en veilige brandwerende archiefkasten

De brandkasten van KickOffice.nl zijn gemaakt van staal. Hierdoor zijn jouw bestanden veilig opgeborgen. De stalen kasten zijn voorzien van een krasvaste epoxylaag en dit zorgt ervoor dat jouw brandkasten minder snel krassen. De brandvertragende archiefkasten zijn extra goed beveiligd bij een eventuele brand. Doordat de brandkasten voorzien zijn van de speciale thermische isolatielaag (DIN 4102), is de inhoud van de kast gedurende een half uur beschermd. Je hebt de keuze uit 2 kleuren: grijs en zwart.

Archiefkasten brandwerend en brandvertragend

De brandkasten zorgen ervoor dat jouw documenten en bestanden bewaard blijven als er brand uitbreekt. Maar in de online webwinkel van KickOffice.nl kun je ook archiefkasten kopen. Het grote verschil tussen een brandkast en een archiefkast is dat de archiefkasten geen brandwerende laag hebben. Tevens zijn de archiefkasten goedkoper dan brandkasten.

Goedkope brandwerende archiefkasten online kopen

De brandkasten van KickOffice.nl worden tegen een zeer lage prijs aangeboden. Wij kunnen tegen een zeer lage prijs leveren, omdat we heel het ordertraject in eigen beheer doen. Ondanks de lage prijs voldoen deze goedkope brandkasten aan de hoge kwaliteitseisen. Als je op zoek bent naar een goedkope brandkast, dan bestel je deze in de online webshop van KickOffice.nl. KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van brandkasten, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van afsluitbare kasten, vergaderstoelen, lockerkasten en hoekbureaus. Op KickOffice.nl kun je alle meubels vinden die je nodig heeft om jouw kantoorpand mee in te richten.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »