KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
 1. Nee
Kleur
 1. Blauw
 2. Grijs
 3. Groen
 4. Naturel
 5. Oranje
 6. Rood
 7. Wit
 8. Zwart
Type voet
 1. sledepoot
 2. vierpoots
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Nee
In hoogte verstelbaar
 1. Nee
Rugleuning verstelbaar
 1. Nee
Stapelbaar
 1. Ja
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Vergaderstoelen

Ieder bedrijf heeft wel te maken met vergaderingen en dit kan op vele manieren gebeuren. Is dit informeel, dan kan het aan de bureautafel, maar zijn het formelere vergaderingen, dan is daar een aparte vergaderruimte voor nodig. Een vergaderruimte bestaat uit verschillende meubelen, waaronder vergaderstoelen.

Comfort en uitstraling

Een vergadering kan soms lang duren en dan is het wel zo lekker dat de stoel goed comfort biedt. Voor speciale vergaderruimtes adviseren wij om vergaderstoelen te nemen met een gestoffeerde zitting. Een gestoffeerde vergaderstoel biedt namelijk veel meer comfort dan bijvoorbeeld een stoel die gemaakt is van hout of kunststof. We hebben een aantal stoelen die gestoffeerd zijn met de Event stof. Eén van deze modellen is leverbaar met en zonder armleggers en is te bestellen in de kleuren zwart, rood en blauw. Omdat KickOffice.nl zich richt op betaalbaar kantoormeubilair, vindt u hier ook alleen maar goedkope vergaderstoelen.

Vergadermeubilair

Een vergaderruimte bestaat niet alleen maar uit vergaderstoelen, een vergadertafel mag dan ook zeker niet ontbreken. De afmetingen van de vergaderruimtes zijn bij ieder bedrijf anders en daar moet het vergadermeubilair wel in passen. Voordat de vergaderruimte wordt ingericht, is het van belang om het maximaal aantal personen te bepalen wat in de ruimte kan plaatsnemen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de vergaderruimte te krap wordt en dat niet iedereen comfortabel op zijn of haar vergaderstoel zit. In de vergaderruimtes worden ook vaak presentaties gegeven door middel van een beamer of een smartboard. Wanneer u een beamer gebruikt, let dan op dat de beamer op voldoende afstand staat van de muur waarop wordt geprojecteerd.

Multifunctionele vergaderstoel

De vergaderstoelen zijn niet alleen te gebruiken in uw vergaderkamer, maar kunnen ook op andere plekken in uw bedrijf worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan uw wachtruimte. Deze stoelen kunnen ook als wachtkamerstoel of bezoekersstoel functioneren. Maar ook in uw kantine als kantinestoel of voor uw conferentieruimte als conferentiestoel. Kortom, deze stoelen voor uw vergaderruimte zijn multifunctioneel inzetbaar.

Vergaderstoelen kopen

Het kopen van een nieuwe vergaderstoel gaat vrij eenvoudig. In de webshop kunt u kiezen welke kantoorstoel u wilt bestellen. Vrijwel iedere kantoorstoel is te bestellen in meerdere kleuren. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw stoelen in de vergaderruimte in meerdere kleuren te nemen. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt uw order ingepland en kunt u de vergaderstoelen in maximaal 5 werkdagen ontvangen. Vooraf wordt u nog op de hoogte gebracht op welke dag de stoelen worden geleverd.