Directiestoelen goedkoop online kopen

Goedkope directiestoelen

Een goede directiestoel hoeft niet honderden of zelfs duizenden euro’s te kosten. Voor minder dan € 200,- heeft u al een perfecte bureaustoel voor uw directiekamer. Deze stoelen zijn ook goedgekeurd volgens de laatste Arbo norm EN-1335. Dit betekent dat, van de bureaustoelen die voldoen aan deze eisen, zowel de hoogte, rug en zitdiepte instelbaar is. Tevens kunt u de armleggers ook in hoogte verstellen.

Directiekamer inrichten

Met alleen een directiestoel heeft u nog geen directiekamer ingericht. Daarom hebben wij ook een assortiment directiemeubilair. Zo leveren wij ook directiebureaus. Sommige directiebureaus voldoen ook aan de laatste Arbo normering, zodat u ook een complete Arbo werkplek kunt maken. Vervolgens kunt u de directiekamer verder inrichten met bijvoorbeeld een vergadertafel met vergaderstoelen of met een kantoorkast.

Directiestoel kopen

In enkele minuten heeft u al een nieuwe directiestoel online gekocht. Het enige wat wij van u vragen, is te kiezen welke stoel u wenst. Vervolgens vragen wij u om enkele gegevens, zodat wij de nieuwe directiestoelen binnen 5 werkdagen kunnen leveren. De directiestoelen worden ongemonteerd geleverd, maar de montage is heel eenvoudig en binnen enkele minuten gerealiseerd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »