Directiestoelen goedkoop online kopen

Goedkope directiestoelen

Een goede directiestoel hoeft niet honderden of zelfs duizenden euro’s te kosten. Voor minder dan € 200,- heb je al een perfecte bureaustoel voor jouw directiekamer. Deze stoelen zijn ook goedgekeurd volgens de laatste Arbo norm EN-1335. Dit betekent dat, van de bureaustoelen die voldoen aan deze eisen, zowel de hoogte, rug en zitdiepte instelbaar is. Tevens kun je de armleggers ook in hoogte verstellen.

Directiekamer inrichten

Met alleen een directiestoel heb je nog geen directiekamer ingericht. Daarom hebben wij ook een assortiment directiemeubilair. Zo leveren wij ook directiebureaus. Sommige directiebureaus voldoen ook aan de laatste Arbo normering, zodat je ook een complete Arbo werkplek kunt maken. Vervolgens kun je de directiekamer verder inrichten met bijvoorbeeld een vergadertafel met vergaderstoelen of met een kantoorkast.

Directiestoel kopen

In enkele minuten heb je al een nieuwe directiestoel online gekocht. Het enige wat wij van je vragen, is te kiezen welke stoel je wenst. Vervolgens vragen wij je om enkele gegevens, zodat wij de nieuwe directiestoelen binnen 5 werkdagen kunnen leveren. De directiestoelen worden ongemonteerd geleverd, maar de montage is heel eenvoudig en binnen enkele minuten gerealiseerd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »