Ladeblok Basic 3 laden
SNEL BESTELLEN
Ladeblok Basic 3 laden
Dit ladeblok Basic is voorzien van 3 laden. De laden zijn zeer geschikt om uw kantoorartikelen of documenten in te bewaren. Het ladeblok is gemaakt van staal en is voorzien van een krasvaste epoxylaag.
Ladeblok Budget 3 laden
SNEL BESTELLEN
Ladeblok Budget 3 laden
Het mobiele ladeblok Budget is zeer geschikt om onder uw bureau te plaatsen. Dit ladeblok is voorzien van 3 lades met zijgrip en een metalen topblad. Alle lades zijn van dezelfde afmeting en geschikt om uw documenten en persoonlijke eigendommen in op te b
Ladeblok Budget 2 laden
SNEL BESTELLEN
Ladeblok Budget 2 laden
Het mobiele ladeblok Budget is zeer geschikt om onder uw bureau te plaatsen. Dit ladeblok is voorzien van 2 lades met zijgrip en een metalen topblad. De onderste lade is uitgevoerd als hangmappenlade. De ladeblokken zijn te verkrijgen in de kleuren grijs,
Ladeblok Basic 2 laden
SNEL BESTELLEN
Ladeblok Basic 2 laden
Het ladeblok Basic met 2 laden is geschikt om uw A4 en folio hangmappen in te bewaren. Het ladeblok is gemaakt van staal en is voorzien van een krasvaste epoxylaag.
Ladeblok Premium 3 laden
SNEL BESTELLEN
Ladeblok Premium 3 laden
Dit ladeblok Premium is uitgevoerd met 3 laden. Naast deze 3 laden is er ook een speciale pennenlade.
Ladeblok Premium 2 laden
SNEL BESTELLEN
Ladeblok Premium 2 laden
Het ladeblok Premium is een zeer luxe ladeblok. Dit ladeblok Premium heeft 2 laden waarvan de onderste lade geschikt is voor A4 en folio hangmappen.
Ladeverdeler
SNEL BESTELLEN
Ladeverdeler
Deze ladeverdelers kunt u gebruiken bij de ladeblokken. U kunt de ladeverdelers gebruiken om uw ladeblok in meerdere vakken te verdelen. De ladeverdelers zijn leverbaar in de kleur zwart.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Ladeblokken goedkoop online kopen

Goedkope ladeblokken

KickOffice.nl heeft diverse ladeblokken in haar online webshop opgenomen. U kunt deze ladenblokken in 2 verschillende uitvoeringen bestellen, namelijk met 2 of 3 lades. Het ladenblok met 3 lades heeft 3 'gewone' lades. Het ladenblok met 2 lades is, naast een 'gewone' lade, ook uitgevoerd met een lade voor hangmappen. Zodoende kunt u naast kleinmateriaal, ook hangmappen binnen handbereik opbergen. Dit kan erg handig zijn voor dossiers die u dagelijks of regelmatig nodig heeft. U kunt deze ladeblokken in 2 kleuren bestellen, namelijk in grijs en zwart.. Zo kunt u kiezen voor een kleur die het beste aansluit bij uw bureautafels en overige kantoorinrichting. Dankzij de wielen waarmee de mobiele ladeblokken zijn uitgevoerd, kunt u de ladeblokken gemakkelijk verplaatsen.

Specificaties ladeblokken

De stalen ladeblokken die u in de online webwinkel van KickOffice.nl kunt kopen, zijn leverbaar in diverse modellen. Het ladeblok Budget is te bestellen met 2 en 3 laden. Het ladeblok met 2 laden is voorzien van een hangmappenlade, zodat u ook hangmappen in het ladenblok kunt opbergen. De afmetingen van deze ladeblokken op wielen zijn 39bx59dx55h en u kunt deze ladeblokken bestellen in de kleur grijs en zwart. Daarnaast vindt u in onze webshop het model Basic. Dit model is leverbaar met 2 en 3 lades en in de kleuren grijs en zwart-kersen. In het assortiment vindt u ook het Premium model. Het ladeblok Premium is ook te koop met een 2 en 3 laden uitvoering in de kleuren aluminium en zwart. De Premium ladeblokken hebben ook nog een extra pennenlade. In deze lade kunt u bijvoorbeeld diverse schrijfwaren, paperclips en ander kleinmateriaal bewaren. Alle ladeblokken, ook wel rolblokken genoemd, zijn voorzien van een slot. Zodoende kunt u uw documenten veilig opbergen. 

Goedkoop online ladeblokken kopen

Wanneer u op zoek bent naar goedkope ladenblokken, dan koopt u deze eenvoudig en snel in de online webwinkel van KickOffice.nl. Naast het feit dat de ladeblokken erg voordelig zijn, worden de ladeblokken ook nog eens heel snel geleverd. U kunt al binnen 5 werkdagen over uw nieuwe ladeblokken beschikken. Nadat de meubels zijn geleverd, hoeft u ze enkel nog op de juiste plaats te zetten. De ladenblokken zijn ook gratis af te halen in ons magazijn.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »