Stoelmat met noppen 120x150
SNEL BESTELLEN
Stoelmat met noppen 120x150
De stoelmatten met noppen zijn uitstekend geschikt om uw vloer te beschermen. De stoelmat met noppen is zeer geschikt om op middel of hoogpolig tapijt te gebruiken. Afmeting 120x150 cm.
Stapelbare brievenbakken
SNEL BESTELLEN
Stapelbare brievenbakken
Deze stapelbare brievenbakken zijn zeer handig wanneer u diverse documenten op uw bureau wilt bewaren. De brievenbakken kunt u labellen om uw documenten overzichtelijk te sorteren.
Stoelmat vlak 120x150
SNEL BESTELLEN
Stoelmat vlak 120x150
De stoelmatten zijn uitstekend geschikt om uw vloer te beschermen. Deze matten zijn voor gebruik op harde vloeren. Afmeting 120b x 150b.
Ladeverdeler
SNEL BESTELLEN
Ladeverdeler
Deze ladeverdelers kunt u gebruiken bij de ladeblokken. U kunt de ladeverdelers gebruiken om uw ladeblok in meerdere vakken te verdelen. De ladeverdelers zijn leverbaar in de kleur zwart.
Stoelmat vlak 120x90
SNEL BESTELLEN
Stoelmat vlak 120x90
De stoelmatten zijn uitstekend geschikt om uw vloer te beschermen. Deze matten zijn voor gebruik op harde vloeren. Afmeting 120b x 90b.
Stoelmat met noppen 120x90
SNEL BESTELLEN
Stoelmat met noppen 120x90
De stoelmatten met noppen zijn uitstekend geschikt om uw vloer te beschermen. De stoelmat met noppen is zeer geschikt om op middel of hoogpolig tapijt te gebruiken. Afmeting 120x90 cm.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Kantooraccessoires goedkoop kopen

Kantooraccessoires

Kantooraccessoires heb je altijd nodig op kantoor. Of het nu gaat om ordners, hangmappen of ladeboxen, je kunt ze altijd gebruiken. De ordners, hangmappen en ladeboxen zijn zeer geschikt in combinatie met archiefkasten. Zo heb je de archiefkasten meteen ingericht. Koop daarom nu deze kantooraccessoires bij jouw archiefkasten in de online webshop van KickOffice.nl.

Kantooraccessoires online kopen

Jouw kantooraccessoires online kopen, doe je heel snel en gemakkelijk op de webshop van KickOffice.nl. De kantooraccessoires koop je in combinatie met jouw archiefkasten. Voor goedkope kantooraccessoires ga je naar de online webwinkel van KickOffice.nl.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »