Sale
Lockerkast Premium 5-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 5-deurs
De lockerkast Premium 5-deurs van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€255,00 €229,00
(€277,09 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Standaard 15-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Standaard 15-deurs
De 15-deurs lockerkast Standaard van INOFEC is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€569,00 €509,00
(€615,89 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 10-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 10-deurs
De 10-deurs lockerkast Premium van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€415,00 €369,00
(€446,49 Incl. btw)
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Schoolkluisjes kopen

Waarom onze schoolkluisjes?

Met onze basis lockers kunt u oneindig veel kluisjes aan elkaar koppelen dit zorgt ervoor dat er grote ruimtes makkelijk opgevuld kunnen worden met onze lockers. De basis lockers kunnen makkelijk uitgebreid worden met onze aanbouwelementen. Bij deze lockers komen 2 sleutels. U kunt ook een moedersleutel bestellen. Wanneer u van een kluisje de sleutels kwijt bent dan kan deze met het moederslot nog geopend worden.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »