Goedkope dossierkasten kopen

Een goedkope dossierkast koopt u bij KickOffice

Een goedkope dossierkast met slot koopt u bij KickOffice. Waarom kunnen wij een dossierkast goedkoop aanbieden? Dat komt omdat KickOffice veel administratieve zaken heeft kunnen automatiseren. Een andere reden wat de prijs scherper maakt, is de levering van de dossierkasten. De Dossierkast wordt namelijk op de begane grond achter de 1e deur geleverd. Heeft u een beperkt budget en u niet te veel wilt betalen, koopt u uw nieuwe dossierkast goedkoop bij KickOffice.

Stalen dossierkast met slot in diverse uitvoeringen

Zoekt u een dossierkast laag of dossierkast klein, bestel dan de lage dossierkasten. Voor al onze dossierkasten geldt dat laden voorzien zijn van een anti-kantelsysteem. U kunt maar 1 lade tegelijk openen. Zou u meerdere lades tegelijk uit kunnen trekken, dan zou de kast zomaar naar voren kunnen vallen. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Naast het aantal lades per kast kunt u ook kiezen uit een meerdere kleuren.

Dossierkast hangmappen

Ook uw dossierkast hangmappen bestelt u eenvoudig bij KickOffice. In de dossierkasten passen zowel A4 hangmappen als folio hangmappen. Folio hangmappen zijn net een slag groter dan de A4 hangmappen. Deze hangmappen zijn per 50 stuks verpakt in een doos. Bij de hangmappen worden ruiters geleverd, zodat u per hangmap de inhoud aan kunt geven. Dit maakt het een stuk makkelijker om uw juiste hangmap in de kast te vinden.

Vandaag besteld, snel geleverd!

Alle dossierkasten binnen in ons assortiment houden wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw nieuwe dossierkast snel leveren. Let wel, de levering van de dossierkasten is altijd begane grond achter de 1e deur. Dus als de kast op een etage komt te staan en u heeft geen lift, dan moet u wat extra handen inschakelen om de dossierkast naar boven te tillen. Een lage dossierkast kunt u nog wel vrij eenvoudig alleen naar boven tillen, maar bij een hoge dossierkast is wat hulp geen overbodige luxe.                                                         

Ook ander kantoormeubilair koopt u bij KickOffice

De KickOffice biedt meer dan alleen dossierkasten. Ook een roldeurkast, ladeblok, postkast, Arbo bureaustoel, vergaderstoel, kantinestoel, Arbo bureau, vergadertafel, kapstok of balie koopt u in onze shop. Snel, simpel en scherp geprijsd!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »