Directiebureaus goedkoop online kopen

Diverse toepassingen mogelijk voor een directiebureau

De directiebureaus zijn te gebruiken in jouw directiekantoor, maar kunnen ook in andere ruimtes worden geplaatst. Zo zijn sommige directiebureaus ook prima te gebruiken in een kantoor. Deze bureaus zijn zelfs te gebruiken als vergadertafel of als kantinetafel. Omdat sommige directiebureaus ook voldoen aan de laatste Arbo normering, kun je met deze Arbo directiebureaus een Arbo werkplek maken. Om de Arbo werkplek compleet te maken, leveren wij ook Arbo bureaustoelen.

Directiebureaus in verschillende afmetingen, vormen en kleuren

De directiebureaus zijn in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. Ieder directiekantoor heeft weer een andere afmeting en uitstraling. Daarom hebben wij ook meerdere modellen. Bij ons vind je een recht directiebureau of een directiebureau met een hoek. Bij sommige modellen heb je ook de keuze uit diverse kleuren. Deze kleuren zijn onder meer wit, grijs, midgrijs en zwart-noten.

Kwalitatief goede en tevens goedkope directiebureaus

Om jouw directiewerkplek in te richten, mag een goed directiebureau niet ontbreken. In onze webshop kunt u verschillende directiebureaus kopen. Om uw directiekantoor verder in te richten hebben wij ook bureaustoelen, ladeblokken en archiefkasten. Bij KickOffice.nl kun je zo jouw volledige directiekantoor goedkoop inrichten.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »