KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Categorie
 1. Bureaustoelen (11)
 2. Arbo bureaustoelen (4)
 3. Directiestoelen (4)
 4. Bureaustoelen-accessoires (2)
ARBO-norm
 1. Ja
 2. Nee
Breedte
 1. 100-150 cm
Kleur
 1. Blauw
 2. Geel
 3. Grijs
 4. Groen
 5. Rood
 6. Transparant
 7. Zwart
Type voet
 1. kruisvoet
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Verstelbare armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
In hoogte verstelbaar
 1. Ja
Rugleuning verstelbaar
 1. Ja
 2. Nee
Stapelbaar
 1. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Bureaustoelen

Excl. BTW: € 199,00 Incl. BTW: € 240,79
Excl. BTW: € 145,00 Incl. BTW: € 175,45
Excl. BTW: € 249,00 Incl. BTW: € 301,29
Excl. BTW: € 179,00 Incl. BTW: € 216,59
Excl. BTW: € 159,00 Incl. BTW: € 192,39
Excl. BTW: € 179,00 Incl. BTW: € 216,59
Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09
Excl. BTW: € 89,00 Incl. BTW: € 107,69
Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79
OP=OP Bureaustoel Flo Actie

Van: € 69,00

Voor: Excl. BTW: € 49,00 Incl. BTW: € 59,29

Excl. BTW: € 49,00 Incl. BTW: € 59,29
Excl. BTW: € 49,00 Incl. BTW: € 59,29
Excl. BTW: € 159,00 Incl. BTW: € 192,39

Wanneer u de hele dag op een stoel zit, dan moet de stoel wel een goede ondersteuning geven. Een slechte houding zorgt immers voor gezondheidsklachten wat weer resulteert in een verhoging van het ziekteverzuim en verlaging van de productiviteit. Een goede bureaustoel is daarom essentieel. In onze webshop vindt u bureaustoelen die geschikt zijn voor een hele dag werken of voor een aantal uur.

Bureaustoel belangrijk voor uw gezondheid

Bureaustoelen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Veel mensen werken 8 uur per dag op een stoel, een goede houding en ondersteuning is dan van zeer groot belang. Wanneer de houding goed is, zal ook het aantal klachten gaan dalen. Vandaar dat er ook bureaustoelen zijn die voldoen aan een Arbo normering. Een Arbo normering geeft aan dat de stoel op verschillende plekken is in te stellen. De hoogte is bijvoorbeeld instelbaar, maar ook de zitdiepte en de rug. Wanneer u de bureaustoel gaat instellen, moet u een kniehoek van 90 graden hebben en ook uw onderrug moet een hoek van 90 graden hebben. Verder moet de bovenkant van uw beeldscherm zich op dezelfde hoogte bevinden als uw ogen. Zo zorgt u ervoor dat u niet naar beneden hoeft te kijken en dus geen nekklachten krijgt. Werkt u met een laptop, dan kunt u door middel van een laptopstandaard uw laptop op een gezonde hoogte instellen. Een nieuwe bureaustoel kopen heeft u al binnen een paar stappen gedaan.

Arbo bureaustoel

Werkt u meer dan 4 uur per dag op een bureaustoel, dan moet u een stoel hebben die voldoet aan de Arbo norm. De Arbo norm hiervoor is de NEN-EN 1335. In onze webshop hebben wij ook stoelen die voldoen aan deze Arbo norm, zoals de Exclusive. Bij de Arbo bureaustoel Exclusive is het mogelijk om onder andere de armleggers en de zitting in hoogte te verstellen. Om aan de Arbo norm te voldoen, is ook de zitdiepte en de rug in te stellen. Deze bureaustoel is dus ook perfect wanneer u flexwerken toepast binnen uw bedrijf. Uw werknemers kunnen de stoel dan makkelijk instellen naar de gewenste houding.

Directiestoelen

De directiestoel onderscheidt zich veelal door design. Maar voor design hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. De Perfo Plus bijvoorbeeld is een uitstekende directiestoel. De rug is voorzien van een netbespanning wat meteen een andere uitstraling geeft dan bijvoorbeeld de Exclusive met een dichte stoffering. Het comfort is ook belangrijk en daarom is de zitting gestoffeerd. Omdat de Perfo Plus in verschillende standen is in te stellen, kunt u een gezonde werkhouding aannemen. Daarnaast is ook de Playa een geschikte stoel voor in uw directiekamer. De Playa is enkel leverbaar in de kleur zwart en is daarom geschikt voor ieder directiekantoor.

Goedkope bureaustoelen

Zoekt u een stoel voor thuis of werkt u niet zo lang op een bureaustoel? Dan hebben wij voor u ook een aantal goedkope bureaustoelen. In vergelijking met de Arbo goedgekeurde stoelen, zijn deze stoelen ook in hoogte instelbaar, maar is bijvoorbeeld de zitdiepte niet in te stellen. In de webshop staan enkele bureaustoelen voor minder dan € 100,-. Deze draaistoelen zijn ook geschikt voor het kantoor.

Bureaustoelen kopen

Het scala aan bureaustoelen is niet uitermate groot, maar geeft u toch voldoende keuze om de stoelen onderling te vergelijken. Naast de verschillende modellen, zijn de bureaustoelen ook in diverse kleuren leverbaar. Bij KickOffice.nl kunt u ook terecht voor zwarte bureaustoelen, rode bureaustoelen, blauwe bureaustoelen en nog veel meer kleuren. Zodra u een bureaustoel gaat kopen, is het vrij eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Via een aantal stappen is de nieuwe stoel besteld. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaat het ordertraject van start. U wordt van te voren op de hoogte gebracht op welke dag u de burostoel kunt ontvangen. Onze bezorgers zullen dan uw bureaustoel komen afleveren.