Sale
Lockerkast Premium 5-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 5-deurs
De lockerkast Premium 5-deurs van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€255,00 €229,00
(€277,09 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Standaard 15-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Standaard 15-deurs
De 15-deurs lockerkast Standaard van INOFEC is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€569,00 €509,00
(€615,89 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 10-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 10-deurs
De 10-deurs lockerkast Premium van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€415,00 €369,00
(€446,49 Incl. btw)
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Lockerkasten goedkoop online kopen

Nieuwe lockerkast kopen

 

De lockerkasten zijn in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar. Je hebt de keuze uit een 5-, 10- of 15-deurs lockerkast. De lockers in deze kasten zijn zeer geschikt om persoonlijke bezittingen in te bewaren. De lockerkasten zijn alleen te bestellen in de kleur grijs met antraciet. Elke lockerkast is gemaakt van zeer sterk staal waardoor ze niet snel schade oplopen.

 

Waarom lockers?

 

De lockers kunnen voor verschillende doeleinde gebruikt worden. Je kunt ze onder andere gebruiken voor je personeel, zodat zij hierin hun persoonlijke eigendommen in kwijt kunnen. De lockers worden ook vaak gebruikt als kluisjes op scholen. De leerlingen kunnen hier makkelijk hun boeken in bewaren. Verder worden ze vaak gebruikt in kleedkamers voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Het is mogelijk om meerdere lockerkasten naast elkaar te plaatsen.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »