Sale
Lockerkast Basic 3-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Basic 3-deurs
De lockerkast Basic 3-deurs is ideaal voor het gebruik in kantines, kleedruimtes en sportlokalen. Uw medewerkers of klanten kunnen hun eigendommen veilig opbergen in deze garderobekast. Met slot en ventilatiestrips.
€315,00 €279,00
(€337,59 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Basic 2-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Basic 2-deurs
De locker kast Basic 2-deurs is ideaal voor het gebruik in kantines, kleedruimtes en sportlokalen. Uw medewerkers of klanten kunnen hun eigendommen veilig opbergen in deze garderobekasten. Met slot en ventilatiestrips.
€269,00 €239,00
(€289,19 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 6-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 6-deurs
Deze lockerkast is voorzien van maar liefst 6 deuren. Achter iedere deur vindt u 1 legbord met 3 kledinghangers. Alleen leverbaar in de kleurcombinatie grijs-antraciet.
€499,00 €449,00
(€543,29 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 3-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 3-deurs
Deze kast is voorzien van 3 deuren en die zijn voorzien van een legbord met 3 kledinghangers. Alleen leverbaar in de kleurcombinatie grijs-antraciet.
€345,00 €299,00
(€361,79 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 4-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 4-deurs
De lockerkast is voorzien van 4 deuren. Achter iedere deur vindt u 1 legbord met 3 kledinghangers. Alleen leverbaar in de kleurcombinatie grijs-antraciet.
€305,00 €275,00
(€332,75 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 2-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 2-deurs
Deze lockerkast is voorzien van 2 deuren met ventilatiestrips. Iedere deur is voorzien van een legbord met 3 kledinghangers. Alleen leverbaar in de kleurcombinatie grijs-antraciet.
€285,00 €255,00
(€308,55 Incl. btw)
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Goedkope garderobekasten online kopen

Sterke en veilige behuizing van de garderobekast

KickOffice heeft in haar assortiment alleen garderobekasten die gemaakt zijn van staal. Een groot voordeel van een stalen garderobekast is, dat deze kast minder schadegevoelig is en dus lang meegaat. Jouw eigendommen zijn ook veilig opgeborgen in de kast. Iedere deur van de garderobekast is namelijk voorzien van een slot. Bij ieder slot ontvangt je 2 sleutels, waardoor je ook een reservesleutel heeft.

Verschillende varianten

In de webshop vind je 3 modellen, namelijk de Basis, Basic en Premium. Het model Basis is voorzien van 1 deur en deze deur is leverbaar in de kleuren midgrijs, geel en blauw. Een groot voordeel is dat je bij de garderobekast Basis de mogelijkheid heeft om er meerdere aanbouwelementen aan te koppelen. Hierdoor kun je oneindig veel kasten aan elkaar koppelen. De Basis en Aanbouw garderobekast word in verschillende onderdelen geleverd en dien je zelf nog te monteren.

Het model Basic is leverbaar in 3 varianten, namelijk met 2, 3 en 4 deuren. Deze garderobekast kun je enkel in de kleur grijs kopen. Tot slot hebben wij ook het model Premium. Deze garderobekast is leverbaar in 4 uitvoeringen, namelijk met 2, 3, 4 en 6 deuren. Hierbij is de kast voorzien van een grijze kleur en hebben de deuren de kleur antraciet. De Basic en de Premium garderobekasten worden kant-en-klaar geleverd en hoef je dus alleen nog op de juiste plek te zetten.

Accessoires voor jouw garderobekast

Om jouw garderobekasten een mooie afwerking te geven, heb je de mogelijkheid om speciale stofkappen erbij te bestellen. Deze schuine stofkappen maken het gemakkelijk om jouw kasten schoon te houden. Bovendien geven deze stofkappen de kasten een mooier uiterlijk. Als je de garderobekasten in een kleedkamer gaat gebruiken, dan adviseren wij je ook garderobebanken te bestellen. Dankzij deze garderobebanken kunnen jouw klanten zich even rustig omkleden, voordat zij gaan sporten. Deze garderobebanken zijn alleen geschikt voor het model Premium. KickOffice.nl levert al haar meubels snel, dus ook alle garderobekasten en accessoires. Voor goedkope garderobekasten ga je naar KickOffice!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »