Postvakkenkasten goedkoop online kopen

Postvakkenkasten met 10 en 14 vakken

In de webshop vindt u 2 uitvoeringen, namelijk een postvakkenkast met 10 en met 14 vakken. Naast het verschil in het aantal vakken is er nog een belangrijk verschil. Bij de kast met 10 vakken is ieder vak afzonderlijk op slot te doen. Zo kan iedere werknemer enkel zijn of haar eigen postvak openen. Bij de postvakkenkast met 14 vakken worden de vakken gesloten door middel van een magnetische sluiting. Beide kasten zijn te bestellen in de kleuren zwart, aluminium en grijs.

Snelle levering van postvakkenkast

Alle metalen postvakkenkasten worden in maximaal 5 werkdagen bij je geleverd. Deze kast wordt achter de eerste deur geleverd. Een groot voordeel aan deze stalen postvakkenkasten is dat je de kasten niet meer hoeft te monteren, Als wij de kasten bij je komen leveren, kun je dus direct gebruik maken van de kasten. Je hoeft de kast dan alleen nog naar de gewenste plaats in jouw kantoor te verplaatsen. Deze postkasten zijn eenvoudig online te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is de juiste postvakkenkast te kiezen en je gegevens achter te laten. Wij zorgen er dan voor dat jouw kast in maximaal 5 werkdagen bij je word geleverd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »