Bezorging & afhaling

Uw bestelling afhalen

U kunt uw bestelde producten afhalen in ons magazijn. Hiervoor betaalt u geen extra kosten. De producten kunt u vanaf één werkdag, nadat u uw online bestelling geplaatst heeft, afhalen.

Ons adres is:
KickOffice
Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. 

Even bellen? Ons nummer is 0165 – 593 159

Neem één dag voor afhaling contact met ons op om zo onnodige wachttijden te voorkomen.


Levertijden

Als u voor 23:59 besteld, dan leveren wij binnen 3 werkdagen! KickOffice levert haar producten (indien op voorraad) zo snel mogelijk. Vanaf het moment dat de betaling door ons is ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. De producten worden van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur geleverd. U krijgt van ons een bevestigingsmail, zodra uw bestelling is ontvangen. KickOffice neemt vooraf de levering telefonisch of per mail contact met u op, om een levering afspraak te maken. 


Levercondities

De producten worden ongemonteerd achter de eerste deur op de begane grond geleverd. Leveringen vinden plaats door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Uw levering wordt door ons automatisch ingepland. Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven op welke datum u uw levering wilt ontvangen. Voor de levering ontvangt u van Inofec een planningsvoorstel op het door u ingevulde e-mailadres. In deze e-mail kunt u aangeven of de voorgestelde dag u schikt. Indien de afleverdag niet schikt, wordt uw order opnieuw ingepland.


Leveringen België

Leveringen in België zijn NIET mogelijk bij KickOffice. U kunt wel een bestelling plaatsen en deze afhalen bij ons magazijn.


Leveringskosten

Bij een bestelling onder de €500,- rekent KickOffice €29,- exclusief btw aan handlingkosten.


Transport

Het transport wordt volledig uitgevoerd door Inofec B.V. of één van haar partners.


Retourneren

Het kan voorkomen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. U dient dan binnen 14 dagen na levering of afhaling contact met ons op te nemen om uw product te retourneren. Bij het retourneren van uw bestelling (of een gedeelte hiervan) worden de handlingkosten niet vergoed. De kosten voor het retour sturen van de order of een gedeelte van de order zijn voor rekening van de klant. KickOffice kan voor u de retourophaling verzorgen. De kosten hiervan worden per retour opnieuw berekend. Deze kosten zullen worden ingehouden bij het crediteren van uw bestelling. Indien u uw order gedeeltelijk retourneert en u komt hierdoor onder een aankoopbedrag van € 500,- excl. btw, zal KickOffice € 29,- excl. btw in rekening brengen voor handlingkosten.

Wanneer u producten wilt retourneren, kunt u contact opnemen met onze servicedesk via het e-mailadres [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »