Bezorging & afhaling

Uw bestelling afhalen

U kunt uw bestelde producten afhalen in ons magazijn. Hiervoor betaalt u geen extra kosten. De producten kunt u vanaf één werkdag, nadat u uw online bestelling geplaatst heeft, afhalen.

Ons adres is:
KickOffice
Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. 

Even bellen? Ons nummer is 0165 – 593 159

Neem één dag voor afhaling contact met ons op om zo onnodige wachttijden te voorkomen.


Levertijden

KickOffice levert al haar producten binnen 5 werkdagen vanaf het moment dat de betaling door ons is ontvangen. De producten worden van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur geleverd. Je krijgt van ons een bevestigingsmail, zodra jouw bestelling is ontvangen. 


Levercondities

De producten worden ongemonteerd achter de eerste deur op de begane grond geleverd. Leveringen vinden plaats door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Jouw levering wordt door ons automatisch ingepland. Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven op welke datum je jouw levering wilt ontvangen. Twee werkdagen voor levering wordt je door ons gebeld. Hier kun je aangeven of deze dag je schikt. Indien de leverdag niet schikt, wordt jouw order opnieuw ingepland om wederom binnen 5 werkdagen te worden geleverd.

Leveringen in België zijn ook mogelijk bij KickOffice. Voor de tarieven van de bezorgingskosten en de levertijden kun je contact opnemen met de afdeling verkoop op het nummer 0165 - 593 159. Bestellingen voor levering buiten Nederland (vasteland) kunnen uitsluitend telefonisch verwerkt worden. Bezorging zal dan altijd plaatsvinden o.b.v. vooruitbetaling.


Leveringskosten

Bij een bestelling onder de € 500,- rekent KickOffice € 25,- exclusief btw aan bezorgingskosten. Levering buiten Nederland is ook mogelijk. Neem voor de tarieven contact op met de afdeling verkoop via het telefoonnummer 0165 - 593 159.


Transport

Het transport wordt volledig uitgevoerd door Inofec B.V. of één van haar partners.


Retourneren

Het kan voorkomen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. U dient dan binnen 14 dagen na levering of afhaling contact met ons op te nemen om uw product te retourneren. Bij het retourneren van de producten worden de handlingkosten niet vergoed. De kosten voor het retour sturen van de order of een gedeelte van de order zijn voor rekening van de klant. Indien u uw order gedeeltelijk retourneert en u komt hierdoor onder een aankoopbedrag van € 500,- excl. btw, zal KickOffice € 25,- excl. btw in rekening brengen voor handlingkosten.

Wanneer je producten wilt retourneren, kun je contact opnemen met onze servicedesk via het e-mailadres [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »