Duurzame kantoorinrichting

Bent u op zoek naar nieuwe meubels voor een optimaal werkcomfort op het kantoor? Bij Kickoffice bent u altijd van harte welkom om de inrichting helemaal naar wens samen te stellen. Vele Nederlanders brengen hun dagen door in een kantoorbaan bij hun werkgever. Per dag verblijven de medewerkers urenlang achter het beeldscherm op hun vaste zitplaats. Door de dagelijkse drukte in een bedrijf vermindert de aandacht voor een goede werkruimte snel. Meubilair van hoge kwaliteit voorkomt klachten in de nek of de rug. Wij helpen u graag op weg om de kantoorinrichting duurzaam te maken.

Duurzame kantoorinrichting door KickOffice

Een bestelling bij ons levert uw organisatie veel pluspunten op voor een langere tijd. Met de eigen bezorgservice of externe partner rijden de bezorgers rechtstreeks de artikelen naar het gekozen adres. Het bestelproces verloopt soepeler door het directe contact met de aanvrager. Binnen één tot twee weken staan de bezorgers voor de deur. U kunt met een gerust hart rekenen op eerlijke prijzen voor ieder product uit het assortiment. Het zou zonde zijn als de eigenaar achteraf meer betaalt voor de bezorging dan nodig blijkt. KickOffice houdt het niveau van alle duurzame meubels kantoor steeds zo hoog mogelijk. Daarnaast heeft u 6 maanden garantie als zich toch problemen voordoen met de objecten.

Waarom een duurzame kantoorinrichting?

Naast de uiterlijke kenmerken van het meubilair bepalen andere factoren de keuze uit het aanbod. Een bedrijf verricht een goede daad voor het milieu als het duurzaam kantoorinrichting aanschaft. Met de kleine moeite houdt u rekening met de eigen leefomgeving en toekomstige generaties. Over het algemeen gaan de producten langer mee dan archiefkasten of wachtkamerstoelen die niet duurzaam zijn. Uw organisatie krijgt dus werkelijk waar voor de investering in het interieur. Als u toch nieuwe meubels wilt, dan kunt u net zo makkelijk kijken naar een kantoorinrichting duurzaam.

Duurzame meubels kantoor?

De uitstraling van een milieuvriendelijke tafel in hout doet niet onder voor een gewoon tableau. Een bedrijf geeft een goed signaal af aan de medewerkers door duurzame kantoorinrichting te plaatsen. De actie zet het personeel mogelijk aan het denken over hun omgang met het milieu. Volgens de arbeidsregels hoort het meubilair geschikt te zijn om hele dagen mee te werken. Het blijft belangrijk dat ze voldoen aan de richtlijnen voor een comfortabele werksituatie bij alle medewerkers. Een verbeterde kantoorruimte verhoogt in het beste geval de concentratie en de productiviteit. De collectie geeft gehoor aan de Arbonormen voor een gezonde zithouding.

Breed assortiment beschikbaar

Een duurzaam kantoorinrichting biedt meer mogelijkheden dan slechts enkele meubelstukken. KickOffice presenteert een breed scala aan zit-sta bureaus, receptiebalies en kantinetafels. Het maakt weinig uit in welke branche of sector de organisatie zich beweegt. Voor allerlei ondernemingen biedt het aanbod voldoende kansen op een milieuvriendelijke stap. Duurzame tafels of stoelen maken een positieve indruk als bezoekers het kantoor bekijken. Op financieel gebied doet u er ook verstandig aan om te kijken naar houdbaar materiaal. Het feit dat de meubels langer meegaan betekent dat de investering minder geld kost. Met elkaar kijken we welke opties het meest passen bij wat u voor ogen hebt. We zijn u graag van dienst om met duurzaam meubilair het beste uit uw bedrijf te halen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »