Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Receptiebalies goedkoop online kopen

Goedkope receptiebalies kopen

In onze online webshop vindt u één meubellijn voor de receptiebalies, namelijk de Promo. Deze receptiebalie Promo is in verschillende afmetingen te bestellen. Zo hebben wij al een balie van 120 cm breed, maar ook één van 160 cm breed. Tevens kunt u kiezen voor een hoekbalie. De hoekbalie wordt vaak in combinatie gebruikt met de rechte balies. Deze houten receptiebalies zijn te verkrijgen in de kleuren peer en wengé. U heeft dus voldoende keuze om een geschikte balie te vinden.

Receptiebalie zelf samenstellen

U kunt nu heel eenvoudig uw receptiebalie samenstellen. Alle onderdelen van de receptiebalie Promo zijn aan elkaar te koppelen. U kunt dus zelf bepalen hoe uw balie eruit komt te zien. Afhankelijk van uw wensen bepaalt u nu zelf hoe groot uw receptiebalie wordt. Een voorbeeld van een balie kan zijn 2 elementen van 120cm in combinatie met de hoekbalie. Deze complete set heeft u al voor slechts € 498,50. Dus ook voor grote en complete receptiebalies kunt u terecht bij KickOffice.nl.

Voordelige receptiebalies online te koop

De receptiebalies van KickOffice.nl zijn zeer voordelig. U heeft namelijk al een receptiebalie voor € 149,50. Maar voor deze lage prijs krijgt u ook een zeer stijlvolle balie. Deze voordelige balies zijn te verkrijgen in de kleuren peer en wengé. Deze kleuren geven uw receptiebalie een zeer mooie en warme uitstraling. Deze balies worden ook gebruikt als ontvangstbalie en verkoopbalie. Uw receptiebalie moet u nog wel zelf monteren, maar dit kan al binnen enkele minuten.

Online uw receptiebalies kopen

Online uw receptiebalie kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kiest het model balie en het aantal stuks. U vult uw adresgegevens in en dan zorgen wij ervoor dat de receptiebalies binnen 5 werkdagen bij u worden geleverd. Als u snel een nieuwe en een voordelige receptiebalie wilt bestellen, dan doet u dit online bij KickOffice.nl.

Overige kantoormeubelen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van receptiebalies, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van projectstoelen, lockerkasten, bureautafels en wachtkamerstoelen. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand mee in te richten.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »