Balie Promo aanbouwelement
SNEL BESTELLEN
Balie Promo aanbouwelement
Deze receptiebalie Promo is gemaakt van hout. De balie is geschikt om te gebruiken als receptiebalie. Het is mogelijk om meerdere balies aan elkaar te koppelen. De balie is uitgevoerd in de kleur wengé of wild peren.
Vergaderstoel Basic
SNEL BESTELLEN
Vergaderstoel Basic
De vergaderstoel Basic is een goedkope, maar stevige vergaderstoel. De vergaderstoel is te bestellen in 3 verschillende kleuren.
Hoekbalie Promo
SNEL BESTELLEN
Hoekbalie Promo
De hoekbalie Promo is gemaakt van hout en heeft aan de voorzijde een mooie aluminium plaat. Deze hoekbalie is enkel te gebruiken i.c.m. rechte aanbouwelementen. Kleuren wengé en wild peren.
Hoekplaat balie Promo
SNEL BESTELLEN
Hoekplaat balie Promo
Deze hoekplaat is van aluminium en is 45 cm breed. De hoekplaat is geschikt om meer werkruimte te creëren aan uw hoekbalie Promo.
OP=OP Poef Mini
SNEL BESTELLEN
OP=OP Poef Mini
De poef Mini is gestoffeerd en leverbaar in 3 kleuren. De buitenkant is afritsbaar en afwasbaar.
Kuipstoel Sydney 4-poots hout
SNEL BESTELLEN
Kuipstoel Sydney 4-poots hout
De kuipstoel Sydney met het houten onderstel is een moderne en comfortabele stoel. Leverbaar in 4 kleuren.
Kuipstoel Sydney slede onderstel
SNEL BESTELLEN
Kuipstoel Sydney slede onderstel
De kuipstoel Sydney met slede onderstel is een moderne en comfortabele stoel. Leverbaar in 4 kleuren.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Receptiemeubilair goedkoop online kopen

Goedkoop receptiemeubilair

Een receptieruimte bestaat uit diverse meubelen. In onze webshop vind je verschillende meubelen voor jouw receptieruimte. Iedere receptie is weer anders en daarom hebben wij divers receptiemeubilair in onze online webshop staan. Zo kun je zelf kiezen hoe jouw receptieruimte eruit komt te zien. Meubilair dat je niet kunt missen in jouw receptieruimte, zijn de receptiebalies en receptiestoelen.

Ontvang jouw klanten met een receptiebalie

Je wilt jouw klanten graag op een nette manier ontvangen. Een receptiebalie is dan de perfecte oplossing om jouw klanten netjes en professioneel te woord te staan. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen receptieruimte en die verschillen in grootte. Om dit probleem op te lossen, zijn de receptiebalies Promo in diverse afmetingen te bestellen. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe groot jouw balie wordt. De losse receptiebalies Promo zijn in diverse afmetingen leverbaar en kun je onderling met elkaar koppelen.

Receptiestoelen

Mochten jouw klanten even op hun afspraak moeten wachten, dan wil je ze graag de mogelijkheid geven om even te gaan zitten. Hiervoor leveren wij diverse receptiestoelen. Dit kan een stoel zijn van kunststof of gestoffeerd, maar dit kan ook een fauteuil of een receptiebank zijn. De stoelen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar. De fauteuil en de bank kun je met elkaar combineren en zo een mooie zithoek creëren.

Receptiemeubilair kopen

Jouw nieuwe receptiemeubilair bestel je nu snel en eenvoudig online. Het is ook helemaal niet moeilijk om online jouw nieuwe receptiemeubilair te kopen. In onze webshop geef je aan welke producten en hoeveel je wilt bestellen. Vervolgens vul je de gegevens in en betaalt je. Zodra wij de betaling en bestelling hebben ontvangen, gaan wij in maximaal 5 werkdagen jouw nieuwe receptiemeubilair leveren.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »