Sale
Lockerkast Premium 5-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 5-deurs
De lockerkast Premium 5-deurs van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€255,00 €229,00
(€277,09 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Standaard 15-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Standaard 15-deurs
De 15-deurs lockerkast Standaard van INOFEC is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€569,00 €509,00
(€615,89 Incl. btw)
Sale
Lockerkast Premium 10-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 10-deurs
De 10-deurs lockerkast Premium van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
€415,00 €369,00
(€446,49 Incl. btw)
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Lockers goedkoop online kopen

Lockerkasten

 

Bent u op zoek naar een veilige locker kast om uw persoonlijke bezittingen veilig in op te bergen? Bij KickOffice hebben we een ruim assortiment aan lockers. De lockers kunnen voor allerlei zaken gebruikt worden. De lockerkasten worden vaak ingezet in kleedruimtes, garderobes, scholen of personeelsruimtes. Bij iedere locker zitten 2 sleutels en u kunt ook nog een moedersleutel bij bestellen die geschikt is om alle lockers mee te openen.

 

Allerlei soorten lockerkasten

 

We hebben een gelaste locker premium die bestaat uit 3 uitvoeringen, namelijk met 5, 10 en 15 vakken. De premium is een gelaste kast met een ombouw die grijs van kleur is. De deuren van de lockers zijn antraciet van kleur. Verder hebben wij een basis locker hierbij kunt u er oneindig veel aan elkaar koppelen. Je begint met een basislocker die u met oneindig veel aanbouwelementen kunt uitbreiden. Zowel de basis als de premium lockers zijn volledig van staal gemaakt. Door de stalen behuizing zijn de kasten minder schadegevoelig.

 

Waarom lockerkasten?

 

Onze lockers zijn van zeer goede kwaliteit en beschadigen niet snel door de stalen behuizing. De basislockers zijn uiterst geschikt wanneer een grote ruimte met lockers opgevuld moet worden doordat deze aan elkaar gekoppeld kan worden. Ze kunnen dus makkelijk ingezet worden als schoolkluisjes. 

 

 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »