Lockerkast Premium 5-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 5-deurs
De lockerkast Premium 5-deurs van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
Lockerkast Standaard 15-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Standaard 15-deurs
De 15-deurs lockerkast Standaard van INOFEC is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
Lockerkast Premium 10-deurs
SNEL BESTELLEN
Lockerkast Premium 10-deurs
De 10-deurs lockerkast Premium van KickOffice.nl is ideaal voor het gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Elke locker is uitgevoerd met een Eurolock kwaliteitsslot met twee sleutels en een etikethouder.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Lockers goedkoop online kopen

Verschillende varianten lockers

KickOffice.nl heeft in de webshop verschillende modellen staan. We hebben een gelaste locker Premium of je kunt oneindig veel lockers aan elkaar koppelen met het model Basis. Het Premium model bestaat uit 3 uitvoeringen, namelijk met 5, 10 en 15 vakken. De Premium is een gelaste kast. Daarbij heeft de ombouw een grijze kleur en hebben de deuren de kleur antraciet. Tevens hebben wij de lockerkast Basis. Bij de Basis begin je eerst met het basiselement welke je met oneindig veel aanbouwelementen uit kunt breiden. De Basis is uitgevoerd met een midgrijze ombouw en de deuren zijn te bestellen in de kleuren midgrijs, geel en petrol.

Sterke en veilige behuizing van de locker

Zowel de Basis als de Premium lockers zijn volledig van staal gemaakt. Door de stalen behuizing zijn de kasten minder schadegevoelig. Het is ook mogelijk om een moedersleutel te bestellen. Standaard wordt iedere locker met 2 sleutels geleverd. Maar het kan voorkomen dat er een sleutel kwijt raakt en dan kun je met de moedersleutel de locker alsnog openen.

Kluisjes voor scholen

Voor scholen zijn lockers zeker een must. Het model Basis is dan de perfecte oplossing. Op heel veel scholen zijn er rijen met kluisjes en dan is de Basis lockerkast een uitstekende oplossing. Bij het Basis model kun je namelijk zelf bepalen hoeveel kluisjes je aan elkaar wilt koppelen. Daarnaast kun je ook verschillende kleuren gebruiken wat weer een speels effect geeft. Heb je de kluisjes snel nodig? Dan is dat geen probleem, want wij leveren alle lockers binnen 5 werkdagen!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »