Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Magazijnstellingen online kopen

Magazijnstellingen voor jouw voorraad

De magazijnstellingen van KickOffice.nl zijn ideaal om te gebruiken in jouw magazijn of op jouw kantoor. In de online webshop heb je de keuze uit twee magazijnstellingen: Kick 50 en Kick 70. Deze stellingen kunnen een gewicht dragen van 50 of 70 kg per legbord. De Kick 50  magazijnstelling kan in totaal een gewicht dragen van 200 kg. De Kick 70 magazijnstelling heeft 5 legborden en kan een maximaal gewicht dragen van 350 kg. Ideaal om je gereedschappen in te bewaren. Met deze stellingen in jouw magazijn kunt je snel switchen als het magazijn moet veranderen. Deze magazijnstellingen worden in onze webshop ook wel archiefstellingen, kantoorstellingen en legbordstellingen genoemd.

Alternatieven voor jouw magazijnstellingen

Een goed alternatief voor deze magazijnstellingen zijn de archiefkasten. De legborden in de archiefkasten kunnen ieder maximaal 50 kg dragen. De archiefkasten zijn in verschillende types te verkrijgen, zoals roldeurkasten en schuifdeurkasten. Het grote verschil tussen de archiefkasten en de magazijnstellingen is dat de magazijnstellingen open zijn en dat de archiefkasten op slot kunnen. Het is dan ook aan te raden om waardevolle gereedschappen in afsluitbare archiefkasten op te bergen.

Goedkope magazijnstellingen online kopen

Bestel nu de goedkope magazijnstellingen in de online webshop van KickOffice.nl. Goedkope magazijnstellingen kopen doe je snel en eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl. Vandaag jouw goedkope magazijnstellingen bestelt, is levering binnen 5 werkdagen.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »