Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Loungestoelen goedkoop online kopen

Loungen in een heerlijke loungestoel

Loungen kan op verschillende plekken en manieren. Er zijn speciale loungebars, maar thuis op de bank liggen is voor velen ook al loungen. Loungen houdt eigenlijk in dat men relaxt in een stoel zit en vooral niet te actief is. Maar een loungeruimte kan ook worden ingericht om tot rust te komen en dit kan je nieuwe ideeën en inzichten geven. Dit kan perfect met de zitzak Play. Deze zitzak is een ideale loungestoel die makkelijk te verplaatsen is. Dankzij het hengsel til je de stoel gemakkelijk op. Loungen wordt ook vaak buiten gedaan bij goed weer en een lekker zonnetje. Daarom zijn alle loungestoelen ook geschikt voor buiten en zijn de stoelen zelfs waterproof.

Loungestoelen kopen

Het kopen van een nieuwe loungestoel gaat vrij eenvoudig. In de webshop kun je kiezen welke stoel je wilt bestellen. Vrijwel iedere kantoorstoel is te bestellen in meerdere kleuren. Zo kun je er ook voor kiezen om jouw stoelen in verschillende kleuren in de receptie te plaatsen. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, wordt je order ingepland en kun je de loungestoelen in maximaal 5 werkdagen bij jou verwachten. Van te voren word je nog op de hoogte gebracht op welke dag de stoelen worden geleverd.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »