Vergaderstoel Basic
SNEL BESTELLEN
Vergaderstoel Basic
De vergaderstoel Basic is een goedkope, maar stevige vergaderstoel. De vergaderstoel is te bestellen in 3 verschillende kleuren.
Kantinestoel Kansas
SNEL BESTELLEN
Kantinestoel Kansas
De goedkope kantinestoel Kansas is een stevige stoel welke is voorzien van een verchroomd onderstel. Deze kunststof kantinestoelen zijn te bestellen in maar liefst 7 kleuren. Stapelbaar tot 35 stuks. Zithoogte stoel is 44,5 cm.
OP=OP Klapstoel Seattle
SNEL BESTELLEN
OP=OP Klapstoel Seattle
De klapstoel Seattle is gemaakt van kunststof en leverbaar in meerdere kleuren.
OP=OP Bezoekersstoel Strato
SNEL BESTELLEN
OP=OP Bezoekersstoel Strato
De bezoekersstoel Strato heeft een metalen frame met een gestofffeerde zitting. De stoffering is voorzien van een print en is leverbaar in 2 kleuren.
OP=OP Trolley klapstoelen Seattle
SNEL BESTELLEN
OP=OP Trolley klapstoelen Seattle
Met deze trolley kunt u 10 klapstoelen Seattle gemakkelijk verplaatsen. De trolley dien u nog wel zelf te monteren.
Kuipstoel Sydney 4-poots hout
SNEL BESTELLEN
Kuipstoel Sydney 4-poots hout
De kuipstoel Sydney met het houten onderstel is een moderne en comfortabele stoel. Leverbaar in 4 kleuren.
Kuipstoel Sydney slede onderstel
SNEL BESTELLEN
Kuipstoel Sydney slede onderstel
De kuipstoel Sydney met slede onderstel is een moderne en comfortabele stoel. Leverbaar in 4 kleuren.
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Kantinestoelen goedkoop online kopen

Kantinestoelen voor de kantineruimte

Wanneer u besluit om de kantine in te richten, is het belangrijk om te weten hoeveel zitplaatsen u nodig heeft. Als u dit weet, dan kunnen we kijken welke stoel in de kantine moet komen. Er zijn 2 varianten, namelijk een kunststof kantinestoel of een gestoffeerde kantinestoel. Het belangrijkste verschil is dat de kunststof versie makkelijk schoon te maken is en de gestoffeerde versie geeft net iets meer comfort. Als u uiteindelijk de juiste kantinestoel heeft gevonden, gaan we kijken welke kantinetafel er bij moet komen. De tafels kunt u tegen elkaar plaatsen, maar u kunt ook verschillende eilanden maken. De keus is aan u.

Kantinestoelen in diverse uitvoeringen en kleuren

De stoelen voor kantine zijn in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar. Ten eerste is de keus aan u of u voor kunststof of gestoffeerde kantinestoelen kiest. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Zo leveren wij kantinestoelen onder andere in diverse felle kleuren, zoals groen en oranje. Maar wilt u wat voorzichtiger zijn in de kleuren, dan kunt u ook kiezen voor zwart of wit.

Kantinestoelen in felle kleuren

In steeds meer kantines zien wij dat er meer voor felle kleuren wordt gekozen. Daarbij hebben de stoelen een felle kleur en de tafels zijn juist rustig van kleur. Zo wordt er ook gekozen om kantinestoelen in meerdere kleuren te nemen, Dit geeft een speels effect. De kantinetafels worden over het algemeen in één kleur gekozen, bijvoorbeeld in het wit. De kantine kunt u verder aankleden met accessoires in felle kleuren.

Kantinestoelen kopen

Het scala aan kantinestoelen is niet uitermate groot, maar geeft u toch voldoende keuze om de stoelen onderling te vergelijken. Zodra u voor een kantinestoel heeft gekozen, is het vrij eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Via een aantal stappen is de nieuwe stoel besteld. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaat het ordertraject van start. U wordt van te voren op de hoogte gebracht op welke dag u de kantinestoel kunt ontvangen. Onze bezorgers zullen dan uw kantinestoel komen afleveren.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »