KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Aantal deuren
 1. 1
 2. 6
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 10
 8. 15
Merk
 1. Inofec
Uitvoering
 1. 2 laden
 2. 3 laden
 3. 4 laden
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
 4. >150 cm
Kleur
 1. Aluminium
 2. Geel
 3. Gegalvaniseerd
 4. Grijs
 5. Lichtgrijs
 6. Midgrijs
 7. Petrol
 8. Wit
 9. Zwart
 10. Zwart/noten
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
 3. 150-200 cm
 4. >200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Stalen kasten

Excl. BTW: € 159,00 Incl. BTW: € 192,39
Excl. BTW: € 185,00 Incl. BTW: € 223,85
Excl. BTW: € 209,00 Incl. BTW: € 252,89
Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 168,19
Excl. BTW: € 219,00 Incl. BTW: € 264,99
Excl. BTW: € 349,00 Incl. BTW: € 422,29
Excl. BTW: € 389,00 Incl. BTW: € 470,69

Stalen kasten nodig op uw kantoor? In de online webshop van KickOffice.nl vindt u stalen kasten in verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse uitvoeringen, zoals draaideurkasten, schuifdeurkasten, ladekasten en roldeurkasten. Voor de beste en betaalbare stalen kasten koopt u deze online op KickOffice.nl.

De beste stalen kasten

De archiefkasten zijn zeer goede stalen kasten om uw archief in te bewaren. De archiefkasten zijn leverbaar in verschillende types en afmetingen. Tevens zijn deze stalen kasten leverbaar in de kleuren zwart en grijs. De stalen behuizing zorgt ervoor dat deze kast tegen een stootje kan. Deze stalen archiefkasten kunt u in elk kantoor gebruiken.

Draaideurkasten

De goedkoopste stalen kasten zijn de draaideurkasten. De draaideurkasten hebben diverse afmetingen waaronder een vleugeldeurkast met een afmeting van 92cm breed en 194cm hoog. Deze draaideurkast is te bestellen in de kleuren zwart en grijs. De draaideurkasten worden inclusief 4 legborden geleverd. Deze stalen kast wordt in verschillende dozen geleverd.

Roldeurkasten

De roldeurkasten geven uw kantoorruimte een zeer mooie uitstraling. De roldeuren van deze stalen kast verdwijnen volledig in de kast. De roldeurkasten kunt in 2 verschillende afmetingen kopen, namelijk in 90bx180h en 120bx195h. De roldeurkasten zijn te bestellen in de kleuren grijs en zwart. Deze stalen kast is een goede keuze als u kiest voor een mooie uitstraling. De roldeurkasten worden ook wel eens jaloeziekasten genoemd.

Schuifdeurkasten

De schuifdeurkasten zijn in een hoge en lage variant te bestellen. De schuifdeuren van de stalen kast glijden heel makkelijk over de geleiding. De lage en hoge schuifdeurkasten zijn te koop in de kleuren grijs en zwart. Deze stalen kasten zijn leverbaar met 1, 2 of 4 legborden. Het aantal legborden hangt af van de afmetingen van de schuifdeurkast. 

Brandwerende archiefkasten

De brandwerende archiefkasten zijn de meest veilige stalen kasten. Deze kasten hebben een dikke wand, zodat de brandwerende archiefkast uw ordners en belangrijke documenten beschermt bij brand. Deze stalen kast is ideaal om uw belangrijke documenten of producten in te bewaren. Tevens kunt u bij KickOffice.nl kluizen kopen voor op uw kantoor.

Garderobekasten en lockerkasten

De garderobekasten en lockerkasten hebben een stalen behuizing. De stalen garderobekasten zijn geschikt om uw kleding en andere persoonlijke bezittingen in te bewaren. Uw werknemers kunnen in de stalen lockerkasten hun persoonlijke bezittingen veilig bewaren. Deze stalen kasten zijn voorzien van een slot. Zo zijn uw spullen altijd veilig opgeborgen.

Ladeblokken

Een andere oplossing om uw archief of andere belangrijke documenten veilig op te bergen is een ladeblok. Met een ladeblok kunt u belangrijke documentatie binnen handbereik opbergen. De ladeblokken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Ze zijn allemaal uitgevoerd met een stalen behuizing. Iedere uitvoering is leverbaar met 2 of 3 lades. Een ladeblok wordt ook wel eens een rolblok genoemd.

Ladekasten

Een andere veel gebruikte stalen kast is een ladekast. De ladekasten zijn voornamelijk bedoeld voor het opbergen van diverse papierformaten. In de webshop vindt u verschillende ladekasten die ieder voor een bepaald papierformaat geschikt zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor een a4 ladekast en een a3 ladekast. Iedere ladekast is gemaakt van staal. Ook deze stalen ladekasten kunt u nu voordelig bij KickOffice.nl kopen.

Dossierkasten

Een andere stalen kast die vaak in een kantoor wordt gebruikt, is de dossierkast. De dossierkast is vooral bedoeld om uw dossiers in te bewaren. Momenteel vindt u in de webshop 3 varianten, namelijk dossierkasten met 2, 3 of 4 laden. Iedere variant is weer te bestellen in de kleuren zwart, grijs en aluminium. Bij deze hangmappenkasten kunt u ook de bijbehorende hangmappen bestellen. Deze stalen kasten worden ook in maximaal 5 werkdagen op uw bedrijf geleverd. 

Goedkope stalen kasten online kopen

Wanneer u op zoek bent naar goedkope en betaalbare stalen kasten, dan zit u goed bij KickOffice.nl. De stalen kasten worden binnen 5 werkdagen geleverd, nadat u een bestelling heeft geplaatst in de online webshop. U kunt de kasten ook in ons magazijn afhalen zonder extra kosten. KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van diverse kantoorstellingen, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van stapelstoelen, zaalstoelen, fauteuils en projectstoelen. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand in te richten.