KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:

Roldeurkast 100b x 180h (gelast)

Excl. BTW: € 215,00 Incl. BTW: € 260,15

Samenvatting

De roldeurkast 100b x 180h is leverbaar in 4 verschillende kleuren, namelijk in grijs, zwart, wit en aluminium. De deuren van de roldeurkast verdwijnen in de zijkant van de kast, waardoor deze veel ruimte bespaart. De kast is standaard voorzien van 4 legborden die verstelbaar zijn, zodat u zelf de gewenste hoogte per legbord kunt bepalen. De kast bestaat uit één geheel.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 215,00 Incl. BTW: € 260,15
Aantal:

Roldeurkast 100b x 180h

U koopt deze goedkope roldeurkasten 100b x 180h online via de webshop van KickOffice.nl. De afmetingen van de kast zijn 100bx40dx180h en het gewicht van de roldeurkast bedraagt 73 kg. U kunt deze roldeurkast in nagenoeg iedere ruimte plaatsen, van kantoorruimtes tot opslagruimtes en van archiefruimtes tot magazijnen en garages. De kast plaatst u op uw kantoor of naast uw werkplek, zodat u al uw documenten binnen handbereik kunt opbergen. Deze stalen roldeurkasten met kunststof lamellen zijn voorzien van 4 verstelbare legborden. Deze legborden zijn in dezelfde kleur uitgevoerd als de roldeurkast. De kast is in te richten met ordners en laterale A4 hangmappen, maar u kunt ook ladeboxen in de kast plaatsen. Deze producten zijn allemaal online bij te bestellen. U kunt de roldeurkast afsluiten door middel van een Cyberlock kwaliteitsslot. Dit slot is uitgevoerd met 2 sleutels, zodat u altijd een reservesleutel heeft. De kunststof roldeuren zijn voorzien van een magneetstrip, waardoor de deuren naadloos sluiten. De kast is ook voorzien van stelvoetjes, dit om eventuele oneffenheden in de vloer op te vangen. De roldeurkasten zijn gespoten in een krasvaste epoxylak. Hierdoor zijn de kasten beschermd tegen kleine krasjes. Uw nieuwe roldeurkasten koopt u eenvoudig en snel via de online webshop van KickOffice.nl.
 

Gebruiksklare levering

Deze roldeurkast bestaat uit één geheel. U hoeft de kast dus niet meer zelf in elkaar te zetten. De kast bestaat namelijk uit een volledig gelaste behuizing waarin de kunststof roldeuren zijn gemonteerd. U dient enkel de legborden nog in de roldeurkast te hangen. Ook voor gebruiksklare roldeurkasten kunt u terecht in de online webshop van KickOffice.nl.
 

Eenvoudig en snel online roldeurkasten kopen

Het aankopen van deze roldeurkasten gaat heel eenvoudig en snel. U hoeft enkel aan te geven welke kleur en het aantal roldeurkasten dat u wilt bestellen. Daarna dient u enkel nog uw gegevens in te vullen, zodat wij weten op welk adres wij de kast mogen leveren. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal binnen 5 werkdagen de levering van uw nieuwe roldeurkast plaatsvinden. Voor goedkope en nieuwe roldeurkasten gaat u naar de online webwinkel van KickOffice.nl.

Type Roldeurkast
Materiaal Staal
Afmetingen 100b x 40d x180h
Levertijd Nee
Breedte 100 cm
Diepte 40 cm
Hoogte 180 cm
Beschermingslaag Krasvaste epoxylaag
Gewicht 73 kg
Aantal legborden 4
Overig Nee