KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Wachtkamerbanken

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Uw wachtruimte inrichten met nieuwe banken en dat voor een lage prijs? Dat is geen probleem bij KickOffice.nl. In onze webshop vindt u wachtkamerbanken voor een aantrekkelijk lage prijs. Alle wachtkamerbanken worden door ons in maximaal 5 werkdagen geleverd. Uw wachtkamer kan dan binnen een week van een nieuwe inrichting voorzien zijn.

Goedkope wachtkamerbanken kopen

Een strakke en moderne wachtkamerbank hoeft niet duur te zijn. Voor minder dan € 200,- heeft u al nieuwe wachtkamerbanken. Deze banken zijn bekleed met zwart kunstleer en de poten en armleggers zijn uitgevoerd in het chroom. De wachtkamerbank Relax is geschikt voor 2 personen. U kunt met meerdere banken een leefhoek creëren.

Fauteuils met een uitstekende zitting

Op een wachtkamerbank kunnen meerdere mensen plaatsnemen. Maar u kunt ook voor een fauteuil kiezen. De fauteuil Relax is dan een goede oplossing. Deze fauteuil is leverbaar met zwart kunstleren bekleding. Daarnaast zijn de poten en armleggers uitgevoerd in het chroom. De fauteuils kunt u combineren met een wachtkamerbank om zo een zithoek te creëren.

Wachtkamermeubilair

De wachtkamerbanken zijn slechts een onderdeel van het totale aanbod van het wachtkamermeubilair. Zo leveren wij voor uw wachtkamer ook receptiebalies. De receptiebalies Promo zijn in diverse afmetingen leverbaar. U kunt de receptiebalie zelf samenstellen door de verschillende onderdelen aan elkaar te koppelen. Daarnaast leveren wij ook diverse wachtkamerstoelen en decoratiemateriaal.

Overige kantoormeubelen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van diverse wachtkamerbanken, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een archiefkast, garderobekast, kantoorstoel en bureaustoel. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand mee in te richten.