KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
 1. Nee
Kleur
 1. Blauw
 2. Grijs
 3. Groen
 4. Kiwi
 5. Naturel
 6. Oranje
 7. Rood
 8. Wit
 9. Zwart
Type voet
 1. sledepoot
 2. vierpoots
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Nee
In hoogte verstelbaar
 1. Nee
Rugleuning verstelbaar
 1. Nee
Stapelbaar
 1. Ja
 2. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Receptiestoelen

Op zoek naar stoelen om bij uw receptie te plaatsen? Als uw klanten of bezoekers op hun afspraak moeten wachten, dan wilt u dat zij even kunnen gaan zitten. Daarom heeft KickOffice.nl een aantal receptiestoelen in haar online webshop. Deze stoelen worden door ons binnen 5 werkdagen bij u geleverd. U kunt de receptiestoelen ook afhalen in ons magazijn.

Goedkope receptiestoelen kopen

In onze webshop vindt u een aantal verschillende receptiestoelen die u voor een zeer aantrekkelijk lage prijs kunt kopen. U kunt kiezen voor een receptiestoel met een gestoffeerde bekleding of van kunststof. Als u voor een gestoffeerde stoel kiest, dan heeft u als optie om deze stoelen te voorzien van armleggers. De kunststof receptiestoelen zijn zeer makkelijk in onderhoud, omdat u deze stoelen heel eenvoudig kunt schoonmaken.

Verschillende kleuren receptiestoelen

De receptiestoelen zijn ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u bij de stoelen met een gestoffeerde bekleding kiezen tussen de kleuren zwart, rood en blauw. Bij de kunststof stoelen is het afhankelijk welke stoel u kiest. U heeft dus de keuze uit meerdere soorten en kleuren receptiestoelen.

Andere stoelen

Naast de receptiestoelen heeft KickOffice.nl ook vele andere stoelen in haar webshop. Zo hebben wij een aantal bureaustoelen vanaf € 89,-. Iedere bureaustoel heeft zijn eigen functies. U kunt de bureaustoelen in hoogte verstellen en bij diverse stoelen zijn ook armleggers leverbaar. Naast de bureaustoelen zijn er ook een aantal vergaderstoelen. Deze vergaderstoelen zijn vaak dezelfde soort stoelen die ook als receptiestoelen worden gebruikt.

Online uw goedkope receptiestoelen kopen

Bij KickOffice.nl koopt u zeer goedkope receptiestoelen. U heeft al een receptiestoel vanaf € 13,95. Het is heel simpel om online uw stoel te bestellen. U kiest eerst welke receptiestoel u wilt hebben en het benodigde aantal. Daarna gaat u naar een beveiligde pagina waar u uw gegevens in kunt vullen. Als wij uw bestelling hebben ontvangen, worden de stoelen binnen 5 werkdagen bij u op het kantoor geleverd. U kunt uw receptiestoel ook zonder extra kosten afhalen in ons magazijn.

Overige kantoormeubelen kopen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van receptiestoelen, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo kunt u bij ons ook diverse archiefkasten kopen en bureaustoelen kopen. Als u een nieuwe receptieruimte wilt inrichten, dan kunt u bij ons ook terecht voor een receptiebalie en receptiebank. Dit zijn nog maar twee voorbeelden van producten die wij verkopen. In onze webshop vindt u alle meubels die u nodig heeft om uw gehele kantoorpand mee in te richten.