KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
  1. Nee
Kleur
  1. Grijs
  2. Kiwi
  3. Oranje
Armleggers
  1. Nee
Materiaal
  1. Stof
Verstelbare armleggers
  1. Nee
In hoogte verstelbaar
  1. Nee
Rugleuning verstelbaar
  1. Nee
Stapelbaar
  1. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Loungestoelen

Excl. BTW: € 69,00 Incl. BTW: € 83,49
Excl. BTW: € 25,00 Incl. BTW: € 30,25

Waarom te veel betalen voor een loungestoel als dit ook heel voordelig kan? Nu kunt u heerlijk loungen met een goedkope loungestoel. Ons assortiment bestaat uit een zitzak met een bijpassende poef. Met deze stoelen kunt u zowel binnen als buiten loungen. De loungestoelen zijn namelijk waterproof. Beide stoelen zijn te bestellen in 3 kleuren, namelijk kiwigroen, oranje en grijs.

Loungen

Loungen kan op verschillende plekken en manieren. Er zijn speciale loungebars, maar thuis op de bank liggen is voor velen ook al loungen. Loungen houdt eigenlijk in dat men relaxt in een stoel zit en vooral niet te actief is. Maar een loungeruimte kan ook worden ingericht om tot rust te komen en dit kan je nieuwe ideeën en inzichten geven. Dit kan perfect met de zitzak Play. Deze zitzak is een ideale loungestoel die makkelijk te verplaatsen is. Dankzij het hengsel tilt u de stoel gemakkelijk op. Loungen wordt ook vaak buiten gedaan bij goed weer en een lekker zonnetje. Daarom zijn alle loungestoelen ook geschikt voor buiten en zijn de stoelen zelfs waterproof.

Loungestoelen kopen

Het kopen van een nieuwe loungestoel gaat vrij eenvoudig. In de webshop kunt u kiezen welke stoel u wilt bestellen. Vrijwel iedere kantoorstoel is te bestellen in meerdere kleuren. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw stoelen in verschillende kleuren in de receptie te plaatsen. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt uw order ingepland en kunt u de loungestoelen in maximaal 5 werkdagen bij u verwachten. Van te voren wordt u nog op de hoogte gebracht op welke dag de stoelen worden geleverd.