KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
 1. Nee
Kleur
 1. Blauw
 2. Grijs
 3. Groen
 4. Kiwi
 5. Naturel
 6. Oranje
 7. Rood
 8. Wit
 9. Zwart
Type voet
 1. sledepoot
 2. vierpoots
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Nee
In hoogte verstelbaar
 1. Nee
Rugleuning verstelbaar
 1. Nee
Stapelbaar
 1. Ja
 2. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Designstoelen

Een designstoel hoeft niet duur te zijn. KickOffice heeft daarom een aantal stoelen met een design uitstraling opgenomen in haar assortiment. Zoals u van ons gewent bent, worden ook deze designstoelen in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd. 

Kantoorinrichting

Ieder bedrijf heeft een andere kantoorinrichting. Een belangrijk onderdeel is daarbij het kantoormeubilair. KickOffice.nl onderscheid door betaalbaar kantoormeubilair aan te bieden voor een uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende stijlen waarmee u uw kantoor kan inrichten en design is daar één van. KickOffice.nl heeft een aantal designstoelen in haar online webshop staan die u direct kunt kopen.

Designstoelen kopen

KickOffice.nl heeft dus een aantal voordelige designstoelen in de webshop staan. Voor minder dan € 100,- heeft u dus al een stoel met een design uitstraling. Deze stoelen zullen een echte eyecatcher zijn in uw kantoor. Een nieuwe designstoel kopen is heel eenvoudig. Wanneer u de juiste stoel heeft gekozen kiest u alleen nog het aantal en de kleur. Vervolgens vult u de gegevens in en wij zorgen ervoor dat de nieuwe design stoel binnen 5 werkdagen wordt geleverd. 

Overig kantoormeubilair

KickOffice levert veel meer meubelen dan alleen maar design stoelen. Zo vindt u in de webshop onder andere ook een voordelige archiefkast, stalen garderobekast, stapelstoelen en bedrijfsstoelen. En zoals u van ons gewent bent worden ook al deze meubelen in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd.