Winkelwagen

0 producten

Heel de maand september gratis levering! (Bij ordergrootte vanaf 400,-)
0800 54 25 633

Kantoorstoelen

Een nieuwe stoel vinden voor uw kantoor kan soms een hele opgave zijn. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Vooral als u op zoek bent naar goedkope kantoorstoelen met een prima kwaliteit zit u bij ons goed. Het assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen die u ook weer in meerdere kleuren kunt bestellen. Voor iedere ruimte in uw kantoor hebben wij een bijpassende stoel. Lees meer

Kantoorruimte

In vrijwel ieder kantoorruimte heeft u een kantoorstoel nodig. Daarom hebben wij voor iedere ruimte een stoel. Bijvoorbeeld voor uw kantoor hebben wij enkele bureaustoelen. Maar ook voor andere ruimtes hebben wij een stoel. Zoals de vergaderstoelen in uw vergaderruimte en voor uw kantine hebben wij kantinestoelen. De kantoorstoel is zo gemaakt dat de stoel in vrijwel iedere ruimte te gebruiken is. Zo kunt u dezelfde stoel gebruiken in heel uw kantoorpand.

Uitvoeringen en kleuren

In de webshop vindt u verschillende uitvoeringen. De stoelen hebben bijvoorbeeld een andere bekleding of onderstel. Voor een goedkope kantoorstoel moet u kiezen voor de vergaderstoel. Deze stoel is slechts € 29,- en is te bestellen in de kleuren, rood, blauw, zwart en antraciet. Tevens is deze stoel in alle ruimtes te gebruiken. Als u een stoel zoekt die comfort moet bieden kies dan een stoel die gestoffeerd is of bekleed is met (kunst)leer. Zoekt u een stoel die makkelijk is schoon te maken, dan hebben wij voor u ook enkele kunststof kantoorstoelen.

Kantoorinrichting

Een nieuwe inrichting bestaat niet alleen uit kantoorstoelen, maar daar komen ook andere kantoormeubelen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een bureautafel. Deze kunt u weer combineer met een kantoor stoel. Wilt u de werkplek compleet maken, dan kunt u dit aanvullen met een kantoorkast. Maar ook voor andere ruimtes hebben wij bijpassende meubilair zoals kantinemeubilair, directiemeubilair en receptiemeubilair. Bij KickOffice.nl vindt u alle meubelen om uw kantoorpand van nieuw meubilair te voorzien.

Kantoorstoelen kopen

Het scala aan kantoorstoelen is niet uitermate groot, maar geeft u toch voldoende mogelijkheid om de stoelen te vergelijken. Zodra u voor een kantoorstoel heeft gekozen is het vrij eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Via een aantal stappen is de nieuwe stoel besteld. Zodra wij uw order hebben ontvangen gaat het ordertraject van start. U wordt van te voren op de hoogte gebracht op welke dag u de kantoor stoel kunt ontvangen. Onze bezorgers zullen dan uw kantoorstoel komen afleveren.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2