KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Categorie
 1. Vergaderstoelen (10)
 2. Conferentiestoelen (12)
 3. Wachtkamerstoelen (10)
 4. Loungestoelen (2)
 5. Designstoelen (8)
ARBO-norm
 1. Nee
Kleur
 1. Blauw
 2. Geel
 3. Grijs
 4. Groen
 5. Kiwi
 6. Naturel
 7. Oranje
 8. Rood
 9. Wit
 10. Zwart
Type voet
 1. sledepoot
 2. vierpoots
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Staal
 3. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Nee
In hoogte verstelbaar
 1. Nee
Rugleuning verstelbaar
 1. Nee
Stapelbaar
 1. Ja
 2. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Kantoorstoelen

Excl. BTW: € 59,00 Incl. BTW: € 71,39
Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45
Excl. BTW: € 69,00 Incl. BTW: € 83,49
Zwart Actie

Van: € 49,00

Voor: Excl. BTW: € 39,00 Incl. BTW: € 47,19

Excl. BTW: € 25,00 Incl. BTW: € 30,25
Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09

Een nieuwe stoel vinden voor uw kantoor kan soms een hele opgave zijn, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Vooral als u op zoek bent naar goedkope kantoorstoelen met een prima kwaliteit zit u bij ons goed. Het assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen die u ook weer in meerdere kleuren kunt bestellen. Voor iedere ruimte in uw kantoor hebben wij een bijpassende stoel.

Kantoorruimte

In vrijwel iedere kantoorruimte heeft u een kantoorstoel nodig. Daarom hebben wij voor iedere ruimte een passende stoel. Voor uw kantoor bijvoorbeeld hebben wij enkele bureaustoelen. Maar ook voor andere ruimtes hebben wij passende stoelen, zoals vergaderstoelen voor uw vergaderruimte en kantinestoelen voor uw kantine. Maar ook voor uw receptieruimte, wachtkamer of lounge hebben wij geschikte kantoorstoelen.

Uitvoeringen en kleuren

In de webshop vindt u verschillende uitvoeringen. De stoelen hebben bijvoorbeeld een andere bekleding of onderstel. Voor een goedkope kantoorstoel moet u kiezen voor de vergaderstoel. Deze stoel is slechts € 29,- en is te bestellen in de kleuren rood, blauw, zwart en antraciet. Tevens is deze stoel in alle ruimtes te gebruiken. Als u een stoel zoekt die comfort moet bieden, kies dan een stoel die gestoffeerd is of bekleed is met (kunst)leer. Zoekt u een stoel die makkelijk schoon te maken is, dan hebben wij voor u ook enkele kunststof kantoorstoelen.

Kantoorinrichting

Een nieuwe inrichting bestaat niet alleen uit kantoorstoelen, maar daar komen ook andere kantoormeubelen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een bureautafel. Deze kunt u weer combineren met een kantoorstoel. Wilt u de werkplek compleet maken, dan kunt u dit aanvullen met een kantoorkast. Maar ook voor andere ruimtes hebben wij bijpassend meubilair, zoals kantinemeubilair, directiemeubilair en receptiemeubilair. Bij KickOffice.nl vindt u alle meubelen om uw kantoorpand van nieuw meubilair te voorzien.

Kantoorstoelen kopen

Het scala aan kantoorstoelen is niet uitermate groot, maar geeft u toch voldoende mogelijkheid om stoelen te vergelijken. Zodra u voor een kantoorstoel heeft gekozen, is het vrij eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Via een aantal stappen is de nieuwe stoel besteld. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaat het ordertraject van start. U wordt van te voren op de hoogte gebracht op welke dag u de kantoorstoel kunt ontvangen. Onze bezorgers zullen dan uw kantoorstoel komen afleveren. Het is ook mogelijk om de kantoorstoelen af te halen in ons magazijn.