KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
 1. Grijs
 2. Midgrijs
 3. Midgrijs/grijseiken
 4. Wit
 5. Zwart/noten
Breedte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
 3. >150 cm
Diepte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Kantinetafels

Uw kantine nog niet ingericht? In de online webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende maten en kleuren kantinetafels. Wanneer u de tafels vandaag bestelt, leveren wij binnen 5 werkdagen. Wanneer u de kantine opnieuw gaat inrichten, dan koopt u in de online webshop van KickOffice.nl uw nieuwe en voordelige kantinetafels.

Kantinetafels te koop vanaf € 49,-

De kantinetafels zijn verkrijgbaar in verschillende types en afmetingen. De vierkante en rechthoekige tafels zijn zeer geschikt om uw kantine mee in te richten. Deze tafels zijn in verschillende kleuren leverbaar, zoals wit, grijs, midgrijs en zwart-noten. Deze tafels zijn voor uw kantine een zeer goedkope oplossing. U heeft namelijk al vanaf € 49,- een kantinetafel. Voor de aankoop van uw nieuwe kantinetafels gaat u naar KickOffice.nl. Wilt u de kantine een speelse, maar moderne uitstraling geven, dan vindt u in de online webwinkel ook trapezium tafels. Met deze trapezium kantinetafel kunt u verschillende vormen maken. Samen met de vierkante en rechthoekige kantinetafels kunt u elke gewenste opstelling creëren. De trapezium kantinetafels zijn ook te bestellen in diverse kleuren.

Kantinestoelen

U heeft nu een kantinetafel, maar een kantine zonder kantinestoelen is uiteraard niet compleet. Daarom heeft KickOffice.nl ook verschillende kantinestoelen in haar online assortiment. U heeft al een nieuwe kantinestoel vanaf € 13,50. Deze kantinestoelen zijn leverbaar in meerderen kleuren en de zitting is van stof of kunststof.

Goedkope kantinetafels online kopen

Om goedkope kantinetafels te kopen, gaat u naar de online webshop van KickOffice.nl. In onze online webwinkel vindt u verschillende type kantinetafels die u voor een zeer lage prijs kunt kopen. U heeft al een kantinetafel vanaf € 49,-. De tafels worden in verschillende onderdelen geleverd, maar zijn zeer eenvoudig te monteren. U hoeft alleen de poten aan het blad te monteren. Tevens hebben wij divers ander kantinemeubilair in onze webshop staan. Deze goedkope tafels worden binnen 5 werkdagen bij u op kantoor geleverd of u kunt de tafels gratis afhalen in ons magazijn.

Overige meubelen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van kantinetafels, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van brandkasten, schuifdeurkasten, kantoorstoelen, vergadertafels en lockerkasten. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand mee in te richten.