KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
 1. Nee
Kleur
 1. Blauw
 2. Geel
 3. Grijs
 4. Groen
 5. Naturel
 6. Oranje
 7. Rood
 8. Wit
 9. Zwart
Type voet
 1. sledepoot
 2. vierpoots
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Nee
In hoogte verstelbaar
 1. Nee
Rugleuning verstelbaar
 1. Nee
Stapelbaar
 1. Ja
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Kantinestoelen

U bent op zoek naar stoelen voor in de kantine, maar ze mogen niet te duur zijn. Als u goedkope kantinestoelen zoekt, dan zit u bij ons goed. Een nieuwe kantinestoel hoeft niet duur te zijn. Voor minder dan € 20,- is het namelijk al mogelijk om een nieuwe stoel te kopen. Daarnaast moet de stoel ook goed zitten. Want een goede zithouding zorgt voor minder klachten en dus een hogere productiviteit.

Kantineruimte

Wanneer u besluit om de kantine in te richten, is het belangrijk om te weten hoeveel zitplaatsen u nodig heeft. Als u dit weet, dan kunnen we kijken welke stoel in de kantine moet komen. Er zijn 2 varianten, namelijk een kunststof kantinestoel of een gestoffeerde kantinestoel. Het belangrijkste verschil is dat de kunststof versie makkelijk schoon te maken is en de gestoffeerde versie geeft net iets meer comfort. Als u uiteindelijk de juiste kantinestoel heeft gevonden, gaan we kijken welke kantinetafel er bij moet komen. De tafels kunt u tegen elkaar plaatsen, maar u kunt ook verschillende eilanden maken. De keus is aan u.

Uitvoeringen en kleuren

De stoelen voor kantine zijn in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar. Ten eerste is de keus aan u of u voor kunststof of gestoffeerde kantinestoelen kiest. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Zo leveren wij kantinestoelen onder andere in diverse felle kleuren, zoals groen en oranje. Maar wilt u wat voorzichtiger zijn in de kleuren, dan kunt u ook kiezen voor zwart of wit.

Kantine inrichting

In steeds meer kantines zien wij dat er meer voor felle kleuren wordt gekozen. Daarbij hebben de stoelen een felle kleur en de tafels zijn juist rustig van kleur. Zo wordt er ook gekozen om kantinestoelen in meerdere kleuren te nemen, Dit geeft een speels effect. De kantinetafels worden over het algemeen in één kleur gekozen, bijvoorbeeld in het wit. De kantine kunt u verder aankleden met accessoires in felle kleuren.

Kantinestoelen kopen

Het scala aan kantinestoelen is niet uitermate groot, maar geeft u toch voldoende keuze om de stoelen onderling te vergelijken. Zodra u voor een kantinestoel heeft gekozen, is het vrij eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Via een aantal stappen is de nieuwe stoel besteld. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaat het ordertraject van start. U wordt van te voren op de hoogte gebracht op welke dag u de kantinestoel kunt ontvangen. Onze bezorgers zullen dan uw kantinestoel komen afleveren.