KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Categorie
 1. Kantinestoelen (11)
 2. Kantinetafels (12)
 3. Kantine accessoires (3)
ARBO-norm
 1. Nee
Breedte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
 3. >150 cm
Kleur
 1. Blauw
 2. Geel
 3. Grijs
 4. Groen
 5. Midgrijs
 6. Midgrijs/grijseiken
 7. Naturel
 8. Oranje
 9. Rood
 10. Wit
 11. Zwart
 12. Zwart/noten
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
Type voet
 1. sledepoot
 2. vierpoots
Armleggers
 1. Ja
 2. Nee
Hoogte
 1. 50-100 cm
Verstelbare armleggers
 1. Nee
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Staal
 3. Stof
In hoogte verstelbaar
 1. Nee
Rugleuning verstelbaar
 1. Nee
Stapelbaar
 1. Ja
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Kantine

Excl. BTW: € 59,00 Incl. BTW: € 71,39
Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45
Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09
Excl. BTW: € 89,00 Incl. BTW: € 107,69

Bij een nieuwe kantine inrichting hoort ook nieuw kantinemeubilair. Bij het inrichten van uw kantine zijn een aantal meubelen belangrijk. Zo kunnen een kantinestoel en kantinetafel niet ontbreken. Iedere kantine is weer anders en daarom hebben wij ook diverse meubels in het assortiment. Het kantinemeubilair wordt in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd.

Goedkoop kantinemeubilair kopen

Een kantine is een belangrijke ruimte in uw kantoor. Hier komen al uw werknemers bij elkaar om de dag door te nemen en soms ontstaan hier ook nieuwe ideeën. In een kantine mag u juist wat meer kleur gebruiken in uw meubels. De stoelen in de kantine worden vaak in meerdere kleuren besteld. Daarnaast is wit kantinemeubilair momenteel erg trendy. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbaar kantinemeubilair.

De goedkoopste kantinestoelen

Uw werknemers moeten tijdens de pauze ergens kunnen plaatsnemen. Ons assortiment bevat een aantal kantinestoelen. Deze kantinestoelen zijn leverbaar in meerdere modellen en kleuren. Hierdoor kunt u kiezen welke stoelen en welke kleuren het beste bij uw bedrijf passen. De kantinestoelen zijn te bestellen met een kunststof of gestoffeerde zitting. Voor de kantine wordt meestal gekozen voor kunststof, omdat dit makkelijk is schoon te maken.

Kantinetafels

Met alleen kantinestoelen heeft u nog geen kantine ingericht. Wat dus ook zeker niet kan ontbreken is een kantinetafel. De afmetingen van de kantine zijn bij ieder bedrijf anders, zo ook het aantal werknemers. Ons assortiment bestaat uit verschillende kantinetafels in meerdere afmetingen en kleuren. U kunt de tafels tegen elkaar zetten of losse eilanden maken. 

Goedkoop kantinemeubilair kopen

Als u op zoek bent naar voordelig kantinemeubilair, dan is KickOffice.nl dé webshop om te bestellen. Wij hebben diverse meubelen voor uw kantine. Het online bestellen van uw nieuwe kantinemeubilair is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is te kiezen welk meubilair en hoeveel stuks u wilt bestellen. Vervolgens gaan wij uw bestelling verwerken en zorgen wij dat het kantinemeubilair binnen 5 werkdagen bij u wordt geleverd.