KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Aantal deuren
 1. 5
 2. 10
 3. 15
Kleur
 1. Geel
 2. Grijs
 3. Midgrijs
 4. Petrol
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
Hoogte
 1. 150-200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Lockers

Lockers zijn in verschillende modellen en kleuren te koop. KickOffice.nl heeft in haar assortiment een aantal modellen staan. U kunt uw locker zelf samenstellen of u kunt met het Premium model kiezen uit een locker die met 5, 10 of 15 vakken is uitgevoerd. Voor scholen en fitnesscentra zijn deze lockerkasten perfect, maar ook voor bedrijven is een lockerkast zeker een must. Met de lockers van KickOffice.nl kunnen uw werknemers en/of klanten hun persoonlijke bezittingen veilig opbergen.

Verschillende varianten

KickOffice.nl heeft in de webshop verschillende modellen staan. We hebben een gelaste locker Premium of u kunt oneindig veel lockers aan elkaar koppelen met het model Basis. Het Premium model bestaat uit 3 uitvoeringen, namelijk met 5, 10 en 15 vakken. De Premium is een gelaste kast. Daarbij heeft de ombouw een grijze kleur en hebben de deuren de kleur antraciet. Tevens hebben wij de lockerkast Basis. Bij de Basis begint u eerst met het basiselement welke u met oneindig veel aanbouwelementen uit kunt breiden. De Basis is uitgevoerd met een midgrijze ombouw en de deuren zijn te bestellen in de kleuren midgrijs, geel en petrol.

Sterke en veilige behuizing van de locker

Zowel de Basis als de Premium lockers zijn volledig van staal gemaakt. Door de stalen behuizing zijn de kasten minder schadegevoelig. Het is ook mogelijk om een moedersleutel te bestellen. Standaard wordt iedere locker met 2 sleutels geleverd. Maar het kan voorkomen dat er een sleutel kwijt raakt en dan kunt u met de moedersleutel de locker alsnog openen.

Kluisjes voor scholen

Voor scholen zijn lockers zeker een must. Het model Basis is dan de perfecte oplossing. Op heel veel scholen zijn er rijen met kluisjes en dan is de Basis lockerkast een uitstekende oplossing. Bij het Basis model kunt u namelijk zelf bepalen hoeveel kluisjes u aan elkaar wilt koppelen. Daarnaast kunt u ook verschillende kleuren gebruiken wat weer een speels effect geeft. Heeft u de kluisjes snel nodig? Dan is dat geen probleem, want wij leveren alle lockers binnen 5 werkdagen!

Stofkappen en garderobebanken online kopen

Om uw locker een mooie afwerking te geven, koopt u de speciale stofkappen erbij. Deze schuine stofkappen maken het gemakkelijk om uw lockers schoon te houden en deze stofkappen maken uw lockers nog mooier. Voor kleedruimtes is het makkelijk als u er ook garderobebanken bij besteld. Zo kunnen mensen zich rustig omkleden voordat zij gaan sporten. Bestel dus vandaag nog uw lockers met stofkappen. Goedkope lockers kopen doet u snel en eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl.