KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Aantal deuren
 1. 5
 2. 10
 3. 15
Kleur
 1. Geel
 2. Grijs
 3. Midgrijs
 4. Petrol
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
Hoogte
 1. 150-200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Lockerkasten

U bent op zoek naar lockerkasten voor in uw kantine, personeelsruimte of magazijn? In de online webshop van KickOffice.nl vindt u verschillende lockerkasten. Wanneer u deze kasten vandaag bestelt, dan leveren wij binnen 5 werkdagen.

Lockerkasten in diverse uitvoeringen kopen

De lockerkasten zijn in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar. U heeft de keuze uit een 5-, 10- of 15-deurs lockerkast. De lockers in deze kasten zijn zeer geschikt om persoonlijke bezittingen in te bewaren. De lockerkasten zijn alleen te bestellen in de kleur grijs met antraciet. Elke lockerkast is gemaakt van zeer sterk staal. Voor goedkope, maar kwalitatief goede lockerkasten gaat u naar de online webwinkel van KickOffice.nl. 

Lockers voor diverse doeleinden

De lockerkasten worden ook wel lockers genoemd. Deze lockers kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt een lockerkast gebruiken voor uw personeel, zodat zij hierin hun persoonlijke bezittingen kunnen bewaren. De lockers worden ook gebruikt als kluisjes op scholen. De leerlingen kunnen hier hun boeken in bewaren. Het is mogelijk om meerdere lockerkasten naast elkaar te plaatsen.

Goedkope schoolkluisjes

De lockerkasten zijn ook zeer geschikt om als schoolkluisjes te gebruiken. De kluisjes zijn zeer geschikt voor de leerlingen die deze kluisjes kunnen gebruiken om hun boeken in te bewaren. De kluisjes zijn gemaakt van staal en kunnen dan ook prima tegen een stootje. Goedkope schoolkluisjes koopt u online in de webshop van KickOffice.nl.

Goedkope lockerkast online kopen

Wanneer u op zoek bent naar goedkope lockerkasten, dan koopt u deze bij KickOffice.nl. U heeft namelijk al een nieuwe lockerkast vanaf € 119,-. Deze goedkope lockerkasten worden binnen 5 werkdagen bij u op kantoor geleverd. U kunt ook de schoolkluisjes afhalen in ons magazijn.

Overige kantoormeubelen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van diverse lockerkasten, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van kantoorkastenkantoorstoelenreceptiebalies en bureaustoelen. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand in te richten.