KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
  1. Aluminium
  2. Zwart
Hoogte
  1. 150-200 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Kapstokken

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75
Excl. BTW: € 79,00 Incl. BTW: € 95,59

Als aanvulling op ons assortiment receptiemeubilair hebben we nu ook kapstokken toegevoegd. Deze kapstokken kunt u natuurlijk ook gebruiken in uw kantine, kantoor, vergaderzaal of andere ruimtes. Momenteel vindt u in onze webshop 2 uitvoeringen en deze worden in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd..

Goedkope kapstokken kopen

In onze webshop vindt u 2 kapstokken die wij voordelig kunnen aanbieden. Deze kapstokken zijn voorzien van een aantal haken / hangers om uw jas aan op te hangen. Daarnaast is de kapstok ook voorzien van een paraplubak. U heeft al een nieuwe kapstok voor slechts € 69,-.

Online uw kapstok kopen

U kunt bij ons heel eenvoudig en snel een nieuwe kapstok voor uw bedrijf kopen. U kiest welke uitvoering en kleur u wilt hebben en vervolgens vult u  uw gegevens. Zodra wij de bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan wij de kapstok in maximaal 5 werkdagen bij u leveren. Om uw receptieruimte verder in te richten, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe receptiestoel, receptiebank, receptiebalie en nog veel meer kantoormeubelen.