KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Aantal deuren
 1. 1
 2. 6
 3. 2
 4. 3
 5. 4
Kleur
 1. Geel
 2. Grijs
 3. Midgrijs
 4. Petrol
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
Diepte
 1. 50-100 cm
Hoogte
 1. 150-200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Garderobekasten

KickOffice.nl heeft ook een assortiment garderobekasten. Deze kasten worden vooral gebruikt door bedrijven, scholen en fitnesscentra. Momenteel hebben we 3 modellen in ons assortiment staan. Het belangrijkste aan een garderobekast is dat de kast zorgt voor een goede ventilatie. Iedere garderobekast is voorzien van ventilatiestrips die ervoor zorgen dat er verse lucht in de kast kan. KickOffice.nl levert alle garderobekasten binnen 5 werkdagen!

Sterke en veilige behuizing van de garderobekast

KickOffice.nl heeft in haar assortiment alleen garderobekasten die gemaakt zijn van staal. Een groot voordeel van een stalen garderobekast is, dat deze kast minder schadegevoelig is en dus lang meegaat. Uw eigendommen zijn ook veilig opgeborgen in de kast. Iedere deur van de garderobekast is namelijk voorzien van een slot. Bij ieder slot ontvangt u 2 sleutels, waardoor u ook een reservesleutel heeft.

Verschillende varianten

In de webshop vindt u 3 modellen, namelijk de Basis, Basic en Premium. Het model Basis is voorzien van 1 deur en deze deur is leverbaar in de kleuren midgrijs, geel en blauw. Een groot voordeel is dat u bij de garderobekast Basis de mogelijkheid heeft om er meerdere aanbouwelementen aan te koppelen. Hierdoor kunt u oneindig veel kasten aan elkaar koppelen. De Basis en Aanbouw garderobekast wordt in verschillende onderdelen geleverd en dient u zelf nog te monteren.

Het model Basic is leverbaar is 3 varianten, namelijk met 2, 3 en 4 deuren. Deze garderobekast kunt u enkel in de kleur grijs kopen. Tot slot hebben wij ook het model Premium. Deze garderobekast is leverbaar in 4 uitvoeringen, namelijk met 2, 3, 4 en 6 deuren. Hierbij is de kast voorzien van een grijze kleur en hebben de deuren de kleur antraciet. De Basic en de Premium garderobekasten worden kant-en-klaar geleverd en hoeft u dus alleen nog op de juiste plek te zetten.

Accessoires voor uw garderobekast

Om uw garderobekasten een mooie afwerking te geven, heeft u de mogelijk om speciale stofkappen erbij te bestellen. Deze schuine stofkappen maken het gemakkelijk om uw kasten schoon te houden. Bovendien geven deze stofkappen de kasten een mooier uiterlijk. Als u de garderobekasten in een kleedkamer gaat gebruiken, dan adviseren wij u ook garderobebanken te bestellen. Dankzij deze garderobebanken kunnen uw klanten zich even rustig omkleden, voordat zij gaan sporten. Deze garderobebanken zijn alleen geschikt voor het model Premium. KickOffice.nl levert al haar meubels binnen 5 werkdagen, dus ook alle garderobekasten en accessoires. Voor goedkope garderobekasten gaat u naar KickOffice.nl!