KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Categorie
 1. Lockerkasten (7)
 2. Lockers (7)
 3. Garderobekasten (11)
 4. Kapstokken (2)
 5. Garderobe-accessoires (3)
Aantal deuren
 1. 1
 2. 6
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 10
 8. 15
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
Kleur
 1. Aluminium
 2. Antraciet
 3. Geel
 4. Grijs
 5. Midgrijs
 6. Petrol
 7. Zwart
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
Hoogte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 150-200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Garderobe

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75
Excl. BTW: € 79,00 Incl. BTW: € 95,59

U bent op zoek naar goedkope lockers en garderobekasten? KickOffice.nl biedt diverse lockerkasten en garderobekasten aan waarmee u uw garderoberuimte of kleedruimte in kunt richten. De lockerkasten zijn leverbaar met 5, 10 en 15 lockers en de garderobekasten kunt u bestellen met 2, 3 of 4 deuren. Wanneer u nu uw garderobekasten of lockers bestelt bij KickOffice.nl, dan kunt u hier al binnen 5 werkdagen over beschikken.

Voordelige lockerkasten

Lockerkasten zijn ideaal voor uw personeel of bezoekers om hun persoonlijke bezittingen in te bewaren. Alle lockers zijn voorzien van sloten, zodat eigendommen altijd veilig liggen opgeborgen. De lockerkasten zijn vervaardigd uit staal en zijn daardoor erg stevig. U kunt deze kasten bestellen met 5, 10 of 15 lockers. De ombouw van de lockerkasten is standaard uitgevoerd in lichtgrijs en de lockers in de kleur antraciet. Wanneer u op zoek bent naar voordelige lockerkasten, dan bestelt u deze simpel en snel in de webshop van KickOffice.nl.

Scherp geprijsde garderobekasten

Wanneer de opbergruimte van een lockerkast niet voldoende opbergruimte biedt, dan zijn de garderobekasten mogelijk een goed alternatief. Daarnaast zijn garderobekasten ook voorzien van opbergruimte voor kleding. In de deuren van de garderobekasten zijn ventilatiestrips aangebracht, zodat er frisse lucht in de kast kan. Hierdoor voorkomt u dat de kleding gaat stikken. De garderobekasten zijn voorzien van een stalen behuizing en een slot. U kunt deze kasten bestellen in een 2-, 3- en 4-deurs uitvoering. Bestel nu uw voordelige garderobekasten online in de webshop van KickOffice.nl.

Lockerkasten en garderobekasten snel geleverd

De lockerkasten en garderobekasten in de online webwinkel van KickOffice.nl zijn ideaal voor uw medewerkers en bezoekers om hun persoonlijke eigendommen in op te bergen. Met name bedrijven met magazijnmedewerkers, scholen en sportscholen maken veel gebruik van lockers en garderobekasten. De kasten worden al binnen 5 werkdagen bij u geleverd. Dus wanneer u snel nieuwe lockerkasten of garderobekasten nodig heeft, bestelt u deze eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl. De kasten worden begane grond achter de 1e deur geleverd, maar u kunt de kasten ook zonder bijkomende kosten afhalen in ons magazijn.

Online uw complete garderobe inrichting kopen

Dankzij de korte levertijd kunt u nu heel snel over uw nieuwe lockerkasten en garderobekasten beschikken. Bovendien zijn de kasten in de webshop van KickOffice.nl zeer scherp geprijsd. Zodoende kunt u voordelig en snel uw garderobe inrichting samenstellen. De kasten zijn uit te breiden met stofkappen en garderobebanken.