KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:

Draaideurkast 92b x 194h (gelast)

Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 168,19

Samenvatting

De hoge draaideurkast 92b x 194h heeft een stalen behuizing en is ideaal om uw papierwerk veilig in op te bergen. Bij deze kast worden 4 legborden geleverd. Deze kast is leverbaar in 4 kleuren, namelijk in zwart, grijs, wit en aluminium.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 168,19
Aantal:

Hoge metalen draaideurkasten 92b x 194h

De hoge draaideurkast 92b x 194h biedt veel ruimte om al uw papierwerk veilig in op te slaan. U kunt deze draaideurkast naast kantoorkast ook gemakkelijk gebruiken als garagekast of magazijnkast. De afmetingen van deze kantoorkast zijn 92b x 42d x 194h. U kunt deze draaideurkast in 4 verschillende kleuren bestellen, namelijk in zwart, wit, aluminium en grijs. Bij iedere hoge draaideurkast ontvangt u 4 legborden die u zelf op de gewenste hoogte kunt plaatsen. Alle legborden worden in de bijpassende kleur van de door uw bestelde kast geleverd.
 

Veilig en stevige draaideurkasten

Alle draaideurkasten van KickOffice.nl hebben een ombouw van staal, dus ook deze kantoorkast. Het verschil met onze andere 92b x 194h draaideurkast is dat deze kast gelast is en dus uit een geheel bestaat, in tegenstelling tot een bouwpakket kast. Dit maakt de archiefkast heel sterk. Al onze draaideurkasten zijn uitgevoerd met Ronis kwaliteitssloten. Hierbij ontvangt u 2 sleutels, zodat u er altijd eentje als reserve heeft. Dankzij de stalen behuizing en het kwaliteitsslot, zijn al uw belangrijke documenten veilig opgeborgen. Als u op zoek bent naar veilige kantoorkasten met een stevige behuizing, dan zit u bij KickOffice.nl goed.
 

Snelle gebruiksklare levering

Bij onze gelaste kasten heeft u geen montagewerk. Deze draaideurkasten worden namelijk al volledig gemonteerd bij u afgeleverd. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is de 4 legborden op de gewenste hoogte te hangen. U kunt dus voor al uw gebruiksklare kantoorkasten terecht in de online webwinkel van KickOffice.nl.
 

Koop uw draaideurkasten gemakkelijk online

Uw voordelige archiefkasten koopt uw gemakkijk in onze online webshop. U selecteert eerst de gewenste kleur en aantal kasten dat u wilt bestellen. Vul hierna gemakkelijk uw gegevens in, zodat wij de kast op het gewenste adres kunnen bezorgen. Zodra uw betaling is afgerond, staan wij binnen 5 werkdagen voor de deur met uw nieuwe archiefkast. Ga dus voor alle voordelige nieuwe draaideurkasten naar de online webshop van KickOffice.nl.

Levertijd Nee
Type Draaideurkast
Materiaal Staal
Afmetingen 92b x 42d x 194h
Breedte 92 cm
Diepte 42 cm
Hoogte 194 cm
Beschermingslaag Epoxylak
Slot Ronis Kwaliteitsslot
Gewicht 60 kg
Aantal legborden 4
Inclusief wieltjes? Nee
Overig Nee