KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:

Draaideurkast 92b x 120h (gelast)

Excl. BTW: € 119,00 Incl. BTW: € 143,99

Samenvatting

De metalen draaideurkast 92b x 120h is zeer geschikt voor het veilig opbergen van al uw documenten. Bij deze kast worden 2 legborden geleverd. Deze draaideurkasten zijn leverbaar in 4 kleuren: zwart, grijs, wit en aluminium.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 119,00 Incl. BTW: € 143,99
Aantal:

Metalen draaideurkasten 92b x 120h

De metalen draaideurkast 92b x 120h is zeer geschikt om al uw documenten in te bewaren. U kunt deze draaideurkast in verschillende ruimtes gebruiken. Deze kantoorkasten kunt u overal plaatsen. De afmetingen van deze stalen draaideurkast zijn 92b x 42d x 120h. Er zijn 4 verschillende kleuren waarin de draaideurkast leverbaar is, namelijk in zwart, wit, aluminium en grijs. U ontvangt ook 2 legborden bij deze draaideurkasten. Deze legborden kunt u op verschillende hoogtes plaatsen. De legborden worden in de bijpassende kleur geleverd als de ombouw van de kast. De legborden zijn gemakkelijk in de kast te hangen, zodat uw deze meteen kunt gaan gebruiken.
 

Zowel sterk als veilige draaideurkasten

Alle draaideurkasten van KickOffice.nl hebben een metalen ombouwt. Een verschil met de andere kasten is dat deze draaideurkast een gelaste metalen behuizing heeft. Dus deze kast wordt in zijn geheel geleverd. Dit zorgt ervoor dat deze kantoorkast uitzonderlijk stevig is. Deze draaideurkast is tevens uitgerust met een Ronis kwaliteitsslot. U krijgt bij dit kwaliteitsslot 2 sleutels, zodat u altijd een reservesleutel heeft. Doordat de kast gemaakt is van metaal en voorzien is van een Ronis kwaliteitsslot, zijn al uw documenten veilig opgeslagen. Als u op zoek bent naar veilige metalen draaideurkasten, dan koopt u deze in de online webshop van KickOffice.nl.
 

Gebruiksklare levering

Aan onze gelaste draaideurkasten hoeft u zelf niks te monteren. Deze kantoorkasten worden namelijk volledig gemonteerd geleverd. Alle gelaste draaideurkasten bestaan uit een geheel. Het enige wat u nog hoeft te doen is de legborden op de gewenste hoogte te plaatsen. Voor alle gebruiksklare kantoorkasten kunt u terech bij KickOffice.nl.
 

Koop onze goedkope archiefkasten snel en gemakkelijk

Onze kantoorkasten worden snel geleverd en zijn eenvoudig te bestellen. U selecteert eerst de gewenste kleur en het aantal draaideurkasten dat u wilt bestellen. Vul hierna uw gegevens in, zodat wij de kast snel bij uw kunnen komen leveren. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, komen wij binnen 5 werkdagen uw nieuwe archiefkast bij uw leveren. Voor voordelige draaideurkasten bent uw in de online webwinkel van KickOffice.nl aan het goede adres.

Levertijd Nee
Type Draaideurkast
Materiaal Staal
Afmetingen 92x42x120
Breedte 92 cm
Diepte 42 cm
Hoogte 120 cm
Beschermingslaag Epoxylak
Slot Ronis Kwaliteitsslot
Gewicht 30 kg
Aantal legborden 2
Inclusief wieltjes? Nee
Overig Nee