KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:

Documentenkasten

Uw documenten bewaren in een kast? De documentenkasten van KickOffice.nl zijn zeer geschikt om uw documenten in te bewaren. In de online webshop vindt u verschillende documentenkasten. U bestelt uw nieuwe documentenkasten dan ook snel en simpel via de webshop. Uw documentenkast wordt binnen 5 werkdagen geleverd of u kunt de kast afhalen in ons magazijn.

DocumentenkastDocumentenkasten

In de online webwinkel vindt u verschillende type documentenkasten. Deze kasten zijn in meerdere kleuren leverbaar, namelijk in de kleuren zwart, grijs en aluminium. Als u een kast zoekt waarin u uw documenten en ordners wilt bewaren, dan zijn deze kasten uitermate geschikt. Deze documentenkasten gebruikt u om uw documenten en ordners te archiveren. De kasten zijn volledig gemaakt van staal.

Bestel uw documentenkasten

ArchiefkastArchiefkasten

De documentenkasten zijn in verschillende modellen archiefkasten leverbaar. De verschillende archiefkasten zijn draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten en brandkasten. Wanneer u op zoek bent naar een goedkope documentenkast, dan kiest u voor draaideurkasten. Een draaideurkast heeft u al vanaf € 99,-. Alle kasten zijn zeer stevig en sterk, omdat ze voorzien zijn van een stalen behuizing. Deze documentenkasten zijn ook in meerdere kleuren leverbaar, namelijk in zwart, grijs en aluminium. Naast deze kasten hebben wij ook een documentenkluis.

Bestel uw archiefkasten

KantoormeubelenKantoormeubelen

KickOffice.nl heeft niet alleen documentenkasten in haar webshop, maar ook veel meer ander kantoormeubilair. Voor uw werkplek vindt u in online webshop bureautafels en bureaustoelen. Naast deze kantoormeubelen heeft KickOffice.nl nog meer kantoormeubilair in haar assortiment, zoals kluisjes en vergadertafels. De webshop van KickOffice.nl is zeer geschikt om voor een lage prijs uw kantoor in te richten.

Bestel uw kantoormeubelen

Goedkope documentenkasten online kopen

Goedkope documentenkasten kopen doet u in onze online webshop. De goedkoopste documentenkast heeft u al vanaf € 99,-. Het is heel simpel om uw nieuwe documentenkast te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen, is bepalen welke kast u wilt hebben. Vervolgens kiest u de kleur en het aantal. Als u dit heeft gedaan, vult u uw gegevens in, zodat wij uw nieuwe documentenkasten op het juiste adres kunnen leveren. Uw kasten worden binnen 5 werkdagen geleverd. U kunt er ook voor kiezen om deze stalen kasten af te halen in ons magazijn zonder extra kosten.

Koop nu uw goedkope documentenkasten

Overige kantoormeubelen

KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van documentenkasten, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van diverse stalen kasten, kantinestoelen, schuifdeurkasten en bureautafels. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand in te richten.