KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
 1. Ja
 2. Nee
Kleur
 1. Blauw
 2. Geel
 3. Grijs
 4. Groen
 5. Rood
 6. Zwart
Type voet
 1. kruisvoet
Armleggers
 1. Ja
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Ja
In hoogte verstelbaar
 1. Ja
Rugleuning verstelbaar
 1. Ja
Stapelbaar
 1. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Directiestoelen

Ook voor uw directiekantoor hebben wij enkele directiestoelen. Een directiestoel moet goed zitten en daarom hebben wij voor u ook directiestoelen die voldoen aan de Arbo norm. De Arbo bureaustoel Exclusive is in 4 trendy kleuren te bestellen. Alle directiestoelen hebben een maximale levertijd van 5 werkdagen.

Goedkope directiestoelen

Een goede directiestoel hoeft niet honderden of zelfs duizenden euro’s te kosten. Voor minder dan € 200,- heeft u al een perfecte bureaustoel voor uw directiekamer. Deze stoelen zijn ook goedgekeurd volgens de laatste Arbo norm EN-1335. Dit betekent dat, van de bureaustoelen die voldoen aan deze eisen, zowel de hoogte, rug en zitdiepte instelbaar is. Tevens kunt u de armleggers ook in hoogte verstellen.

Directiekamer inrichten

Met alleen een directiestoel heeft u nog geen directiekamer ingericht. Daarom hebben wij ook een assortiment directiemeubilair. Zo leveren wij ook directiebureaus. Sommige directiebureaus voldoen ook aan de laatste Arbo normering, zodat u ook een complete Arbo werkplek kunt maken. Vervolgens kunt u de directiekamer verder inrichten met bijvoorbeeld een vergadertafel met vergaderstoelen of met een kantoorkast.

Directiestoel kopen

In enkele minuten heeft u al een nieuwe directiestoel online gekocht. Het enige wat wij van u vragen, is te kiezen welke stoel u wenst. Vervolgens vragen wij u om enkele gegevens, zodat wij de nieuwe directiestoelen binnen 5 werkdagen kunnen leveren. De directiestoelen worden ongemonteerd geleverd, maar de montage is heel eenvoudig en binnen enkele minuten gerealiseerd.