KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
ARBO-norm
 1. Ja
Kleur
 1. Blauw
 2. Geel
 3. Grijs
 4. Groen
 5. Rood
 6. Zwart
Type voet
 1. kruisvoet
Armleggers
 1. Ja
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Stof
Verstelbare armleggers
 1. Ja
In hoogte verstelbaar
 1. Ja
Rugleuning verstelbaar
 1. Ja
Stapelbaar
 1. Nee
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Arbo bureaustoelen

Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09
Excl. BTW: € 199,00 Incl. BTW: € 240,79
Excl. BTW: € 249,00 Incl. BTW: € 301,29

Arbo bureaustoelen nodig voor uw kantoor? De Arbo bureaustoel Pro voldoet aan de Arbo normering NEN-EN 1335. Koop dus nu uw Arbo bureaustoelen op de webwinkel van KickOffice.nl en ontvang de Arbo bureaustoelen binnen 5 werkdagen op uw kantoor!

Arbo bureaustoelen voor een ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek voor uw werknemers is zeer belangrijk. Met de Arbo bureaustoel Pro zorgt u ervoor dat uw werknemers een goede werkhouding aannemen tijdens het werken. Door de uitgebreide instelmogelijkheden heeft deze ergonomische bureaustoel de Arbo normering NEN-EN 1335 gekregen. Ergonomische bureaustoelen kopen doet u online in de webshop van KickOffice.nl.

Ergonomische Arbo bureaustoelen kopen

Door een aantal simpele handelingen verstelt u de Arbo bureaustoel. Verander de hoogte, rugleuning of armleggers om er een persoonlijke bureaustoel van te maken. Daarnaast is ergonomie zeer belangrijk voor een gezonde werkplek. Een goede Arbo stoel kan er namelijk voor zorgen dat uw nek- en rugklachten verdwijnen of dit soort klachten te voorkomen. In de online webshop vindt u de ergonomische bureaustoelen die voldoet aan de Arbo normering NEN-EN 1335. Hierdoor bent u gegarandeerd van een goede ergonomische bureaustoel op uw kantoor.

Goedkope Arbo bureaustoelen online kopen

Goedkope Arbo bureaustoelen kopen doet u natuurlijk in de online webwinkel van KickOffice.nl. Bij ons kunt u al een bureaustoel kopen voor slechts € 69,- De ergonomische bureaustoelen worden binnen 5 werkdagen op uw kantoor geleverd.