KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
 1. Grijs
 2. Midgrijs
 3. Midgrijs/grijseiken
 4. Wit
 5. Zwart/noten
Breedte
 1. 100-150 cm
 2. >150 cm
Diepte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Vergadertafels

Vergaderen kan op verschillende manieren, even in de kantine bijpraten over de laatste ontwikkelingen of bij je collega aan de bureautafel. Maar wanneer u een echte vergadering houdt om bijvoorbeeld een nieuwe strategie te bespreken of de omzet van de afgelopen maand, dan wilt u dit waarschijnlijk in een afgesloten vergaderruimte doen. Om uw vergaderruimte in te richten mag een vergadertafel zeker niet ontbreken.

Diverse afmetingen en kleuren

Omdat iedere vergaderkamer andere afmetingen heeft, zijn de vergadertafels ook in meerdere afmetingen te bestellen. Wanneer u van plan bent om uw vergaderruimte van nieuw vergadermeubilair te voorzien, is het van belang te bepalen wat de capaciteit is. Hoeveel mensen kunnen er maximaal in een vergaderruimte? Wanneer u dit weet, kunt u bepalen hoe groot de opstelling dient te zijn. Wordt het een rechte vergadertafel of moet de tafel juist rond zijn? In onze webshop vindt u vergadertafels die rechthoekig of vierkant zijn. Daarnaast is iedere vergadertafel in diverse kleuren te bestellen, waaronder wit, grijs en zwart. KickOffice.nl is gespecialiseerd in betaalbaar kantoormeubilair met een snelle levering. Deze goedkope vergadertafels worden in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd.

Vergadermeubilair

Zodra u weet hoeveel personen plaats kunnen nemen in uw vergaderruimte, is het tijd om te bepalen welk meubilair er benodigd is. Als we het aantal zitplaatsen weten, kunnen we bepalen welke vergaderstoelen er nodig zijn. Vervolgens wordt er bepaald welke vergadertafel hier het beste bij past. De tafels zijn leverbaar in diverse vormen, dus bekijk vooraf goed welke opstelling het beste in uw vergaderkamer past. De vergaderstoelen en de vergadertafels zijn het basismeubilair. De vergaderruimte wordt verder vaak gemeubileerd met presentatiemateriaal, zoals een beamer, smartboard of whiteboard. Verder kunt u de ruimte aankleden met kunstplanten of kantoorkasten.

Vergaderopstellingen

Momenteel leveren wij alleen vergadertafels die vierkant of rechthoekig zijn. De grootste vergadertafel biedt plaats aan 8 personen. Maar als u meer personen aan een tafel wilt hebben, dan is het mogelijk om de tafels tegen elkaar te plaatsen. Zo kunt u meerdere tafels naast elkaar plaatsen. U kunt ook een u-vorm maken. Hiervoor hebben wij ook bureaus met een trapezium uitvoering. Hierdoor kunt u mooie hoeken maken zonder het verlies van zitplaatsen.

Vergadertafel kopen

Het kopen van een nieuwe vergadertafel gaat vrij eenvoudig. In de webshop kunt u kiezen welke tafel u wilt bestellen. Iedere tafel is te bestellen in meerdere kleuren. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt uw order ingepland en kunt u de levering van de vergadertafels in maximaal 5 werkdagen verwachten. Van te voren wordt u nog op de hoogte gebracht op welke dag de tafels worden geleverd.